Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 35 ac021

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Estonia 35 ac021

huvitav, see plastik siis mingi eriti hülgava asjaga koos. proovi pärast värvisin ühte kaitse võret motipi valuvelje aerosooliga (odavaim 5€ äkki) 3 kihti ja jäi ilusti peale, kindel et sul plastik pole mingi vaha vms jamaga koos.
    päikest, liblikat ja särisevat jootekolbi

Comment

Esmalt postitatud K4ur poolt Vaata postitust
      OSX- bassikavõresid tahaksin sellepärast et näeksid viisakamad välja, mitte heli pärast
      Ma tõesti vabandan - ma nimelt olen arvanud et kõlari eesmärk on esimesena pakkuda võimalikult head heli ja seejäral võimaluse korral hea välja näha...
      Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
      Konfutsius

Comment

Esmalt postitatud K4ur poolt Vaata postitust
        OSX- bassikavõresid tahaksin sellepärast et näeksid viisakamad välja, mitte heli pärast
        Selline suund muudab tegelikult kõlarite elektrilise poole olematuks, eemaldab kõik mured, mis kaasnevad moonutustega ja kaovad ära tülikad juhtmed.
        http://hparchive.com/
        https://worldradiohistory.com/index.htm

Comment

Kipun arvama, et estoniatel kõrvaga seda vahe ei kuule, võredega või mitte.

Comment

minu kõrv ei saaks nagunii sellest võre eesolemisest aru

Comment

hiirekeldrit ei ole? see on ka asi mis nõuab kaitsevõrede olemasolu.....

Comment

Click image for larger version

Name:	13692370_1110731672306401_2007383406_o.jpg
Views:	1
Size:	89,2 KB
ID:	869680Ise olen täitsa rahul, Bassi ning terminalist filtrisse sai jämedamad juhtmed pandud, teisi näppima ei hakanud, olid täitsa vinksvonks

Comment

5+ , ma vaatan võibolla leian ühed uued võred koos plastikutega kui on veel soovi ?.Tulemus muidu täitsa korralik , 1 küsimus , panid siia ennem pildi woofrist ,mis element seal sees ?

Comment

otsin ikka võresid jah, oleks veel parem see tulemus Aga woofer oli miski JPL, kuid sai läbi lastud, otsin kedagi kes recone teeb

Comment

Jah , endil oli kahest audese bassist woofer tehtud , Audes 75W104-4, tehtud sai sellepärast et ruumi rohkem bassi suruda

Comment

kusjuures oli endal ka kaks sama audest, tulid Estonia 30AC003 kui ei eksi, väga mahedad madalsagedused

Comment

Working...
                        X