Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
http://www.rt20.mybb2.ru/viewtopic.php?t=16261
Уважаемые,форумчане!
1)Не будет ли ошибкой замена AE Ages AVO Three на эстонию?
Есть два варианта либо 35ас-021 или 130ас-003.Вторая скорее всего заводской левак.В корпусах от AUDES(130ас-003)установлены дины от 021.В такой комплектации завод офиц.не выпускал. Поскольку дины в 021 разработаны конкретно под свой объём,есть сильное сомнение,что мутантная эстония будет играть правильно по низам.Здесь явное несоответствие НЧ динамиков объёму ящика.В
Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.
Tervist!
Mis asjatundjad soovitavad estonia võimendile (läheb uuendusele) järgi ühendada- 130ac-003 või 35ac-021-1 ?
Tänud .
Kas sul loogika ei tööta? Kui võim on Estonia siis sobivad kõlarid on ka Estonia, ehk siis 35ac-021-1. kuid ma olen näinud ka S90 kõlle selle võimuga komplektis
Estonia 8ohm - 16ohm kastidele mõeldud.Jumalapärast sinna järele võid ajada mis iganes firma kõlarid mis on 8 - 16ohm.Kui S90 järgi panna osad olid 4ohm siis ei lülitu võimendi osa sissegi.Seda sai suht lihtsalt ümber teha takisti tuli joota mõlemile kanalile täpselt enam ei mäleta mitu ohm ja kuhu.Siis oli ka suur oht seda maha põletada kui pikalt piip põhjas kuulata kuna, taksitus suurem.Eks ta ikka mängib originaal kastidega ikka kõigeparemini nende jaoks ta tehtud on.Ja minu arvates Estonia kastidel kõvasti parem väljanäegemine ja puhtam heli, kui S90 eriti just kõrgete ja keskmite osas.Eks see rohkem maitse asi Ise kasutan Esonia 35AC - 021 - 01 kõlareid siiani ühe 90-date keskel valmistatud Yamaha võmendi taga ja heli väga hea ja puhas.
Teema algataja ei küsinud ju S90 kohta, vaid Estonia 35ac-021-1 ja ilmselt Audese 130ac-003 kohta.
Mõlemaid võid järgi ühendada. Soovitaks proovida mõlemit ja vastavalt oma kõrvale valida. Samas arvan, et Audes võib Estonia võimu taga veidi lahjem jääda, kuna neil võimsust tunduvalt rohkem.
Нужно делать так, как нужно. А как не нужно, делать не нужно - Винни-Пух
Kas sul loogika ei tööta? Kui võim on Estonia siis sobivad kõlarid on ka Estonia, ehk siis 35ac-021-1. kuid ma olen näinud ka S90 kõlle selle võimuga komplektis
Mis siin loogikaga seost?
Sai võetud 021-1. Samas oli võimalus kuulata kõrvuti 021 ja 021-1, mõlemad kärjega. -1 oli minu e. treenimata kõrvale hulka kenam kuulata.
Radiotehnika kõlareid ei palutud siin teemas kõrvutada.
Mõlemad olid kärjega, vanem versioon kostis rohkem nagu tünnikajana ning kõrgeid oli ka vähem. ( kehva see,et kiitest käis erinevate kaablite läbi).
Oskab keegi soovitada pädevaid kaableid estonia võimu ja 35ac kõlarite vahele ? Või käravad ka originaalid ?
Comment