Teade

Collapse
No announcement yet.

Audes Blues filtrid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Audes Blues filtrid

Mis erinevus on Audes Blues MK1 ja MK2 filtrites? Studio mudelil vist tulid MK2 versioonil kasutusele Mundorfi kondensaatorid. Kas Bluesidega on sama lugu või kasutati juba MK1-s Mundorfe?

Vs: Audes Blues filtrid

Kust see info et on mk1 ja mk2, kõlari peal on sellised märgised?

Comment

Ma ei tea kas ka ametlikult see nii on aga rahvaseas on kuulda mk1 ja mk2 versioonidest. Märgistusi ilmselt kõlaril pole, kuid on teada, et filtreid tehti mingi aeg ümber ja ilmselt sealt ka see mk1 ja mk2. Blueside puhul muudeti ka küljepaneele vist. Audeselt endalt on vist lootusetu infot saada. Helistades tädike ei oska vastata ühelegi küsimusele, saatke meil, saatke meil. Meilile aga vastust ei tule.
      viimati muutis kasutaja parksa; 17 m 2016, 20:56.

Comment

Filtrite kohta ei tea aga jah olen isegi mõningaid asju Audesest küsinud aga vastust ple saand. Kahju, võiks ikka oma inimesi valgustada.

Comment

Pean teid kurvastama neid versioone on mõned rohkem kui 2 väga täpselt enam ei mäleta ja tehnilisi asju ei tea.

Comment

Kurvastada pole midagi. Mida selgemaks pildi saab seda parem. Aga paistab, et kas ei ole õigeid inimesi teemat lugemas või ei teata või siis ei taheta infot avaldada. Salapärane tootja Audes

Comment

Audes on venelaste firma, loogiline et panevad oma superkaalareid kokku sellest mida parajasti laost leidub, ega nemad ise kah ei tea mida nad teevad, ära parem esita nii keerulist küsimust.
              Ilmselt provotseerib audiofiilia aja jooksul retrofiilse modernofoobia arengut.

Comment

Pigem suht kaua tootmises olev mudel, ikka vaja ajaga kaasas käia ja parendada.

Comment

Tänapäeva maailmas on sellised küsimused: mis muutusi tehti 50% mõtetu küsimus. Hi-fi komponente luuakse pidevalt, et konkurentsis püsida. Viimati, kui ma uurisin, siis Audes (Estonia) veel oma kondekate/takististe tootmisega ei tegelenud. Mitte Audese nime maha teha aga sa saad vastava kapitali omades Audese filtritest ussiõliga paremat ikka välja pigistada. Audes peab majanduslikult kasumisse jääma. Üksik-üritaja paneb alla nii palju kui tahab.

Lisaks küsida avalikust foorumist sellist teemat: eestlase parim toit on teine eestlane. Ei tea meie siin Audese sise elu teps mitte. Loogiliselt küll aga loogika lõppeb paksu rahakotiga tavaliselt...

Esmalt postitatud MK poolt Vaata postitust
                  Pigem suht kaua tootmises olev mudel, ikka vaja ajaga kaasas käia ja parendada.
                  Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Audes Blues filtrid

Tavalistel Blues-l on 3 modifikatsiooni. Kõige esimesed olid suure kõlari terminaliga, ehk sellised. http://www.hificlassic.ee/public/product/6-P1120739.JPG . Peale seda tehti filtrid ümber. Esimestes, ümder tehtud filtritega, kasutati F&T kondekaid. Järgmised, sama filter valge mundorf kondekad. Siis tulid hoopis uued blues-d. Hoopis teise kesk sagedus valjukatega. 6 kruvi, 4 asemel. Vanad valjukad võeti tootmisest maha, tuli midagi asemele aretada. Siis tuli blues 2, korpuse upgrade. Oli Alfredi disain variant, ehk huvitavam välja nägemine. Audese enda hinnangu järgi neile kõige rohkem meeldisid F&T kondekatega variant, kuna kondekas ise on musikaalsem kui mundorfi omad.
                    Ma ise soovitan filtritesse mitte sekkuda. Ühed keerulisemad mida näinud olen. Isegi kondega tootja vahetus, kuigi sama nominaal, võib heli tuksi keerata.

Esmalt postitatud home poolt Vaata postitust
                    Audes on venelaste firma, loogiline et panevad oma superkaalareid kokku sellest mida parajasti laost leidub, ega nemad ise kah ei tea mida nad teevad, ära parem esita nii keerulist küsimust.
                    Kui pole kursis parem vait olla. Kõik on neil tipp tasemel organiseeritud, laod, tootmine jne. Googeldades leiad pildid ülesse.
                    viimati muutis kasutaja Scott; 20 m 2016, 07:36. Põhjus: järjestikpostitused kokku

Comment

Aitäh Novembre! Täpselt selline vastus nagu ma soovisin. Tasus siiski ära mu küsimine siit foorumist. Kui aus olla, siis milliest Eesti foorumist veel sellist küsimust küsida kui mitte siit? Mina audiost teadjamate inimeste foorumit ei tea. Võibolla olen lihtsalt valgustamata.
                      Ise filtri kallale ei lähe, Bluesid mängivad piisavalt meeldivalt kõrvale.

Audeselt vastuse saamise kohapealt võtan sõnad tagasi. Sain küsimsele lausa personaalse kõne.

Minu jaoks on teema oma eesmärgi täitnud. Tänud kaasamõtlejatele!

Comment

Working...
                      X