Valduses on ühed kõlarid.
Kasutatud Audese elemente:
15T25-8
75W104-8
1 3/4" Audes dome midrange (tootenimi teadmata, 037's kasutati nt)
Kasutatud on silmnähtavalt mingi kõlari originaalfitlrit.
Kahtlused on ühendusviisis:
Joonistasin nimetatud filtri ülesse:
Toodud on mõõdetud induktsiivsus poolidel. Poolid kannavad ka numbreid 1.9mH -> "24" 0.13mH-> "9" 3.3mH (nimetu, pisut suurem, kui nr 24. Mul ei ole referentsi, veendumaks mõõtevahendi täpsuses.
LspCAD tarkvara näitab kokkuvõtlikkult sodi graafikul - ehk see võib olla ka tingitud sellest, et valjukate andmed puudvad.
Sama tarkvaraga analoogseid väärtuseid kasutada pakutud standardsetes filtrites ei anna erilist tulemust.
Võimalik? lahend on samalaadselt inetu
Valgemüra ja suvaline mõõtetarkvara iPhonega näitab sujuvat kukkumist ~300Hz -> 12kHz. (justkui kuulaks roosat müra) Eriline "auk" on kuskil ~1-3kHz juures. Selline ülimalt ebatäpne mõõtemeetod kinnitab, et midagi on väga valesti.
Kas ma teen midagi täiesti valesti?
Kas sellest filtrist, nende komponentidega saab midagi teha?
MIlline on õige filter sellisele tükile?
Suurim tänu vastajatele
Kasutatud Audese elemente:
15T25-8
75W104-8
1 3/4" Audes dome midrange (tootenimi teadmata, 037's kasutati nt)
Kasutatud on silmnähtavalt mingi kõlari originaalfitlrit.
Kahtlused on ühendusviisis:
Joonistasin nimetatud filtri ülesse:
Toodud on mõõdetud induktsiivsus poolidel. Poolid kannavad ka numbreid 1.9mH -> "24" 0.13mH-> "9" 3.3mH (nimetu, pisut suurem, kui nr 24. Mul ei ole referentsi, veendumaks mõõtevahendi täpsuses.
LspCAD tarkvara näitab kokkuvõtlikkult sodi graafikul - ehk see võib olla ka tingitud sellest, et valjukate andmed puudvad.
Sama tarkvaraga analoogseid väärtuseid kasutada pakutud standardsetes filtrites ei anna erilist tulemust.
Võimalik? lahend on samalaadselt inetu
Valgemüra ja suvaline mõõtetarkvara iPhonega näitab sujuvat kukkumist ~300Hz -> 12kHz. (justkui kuulaks roosat müra) Eriline "auk" on kuskil ~1-3kHz juures. Selline ülimalt ebatäpne mõõtemeetod kinnitab, et midagi on väga valesti.
Kas ma teen midagi täiesti valesti?
Kas sellest filtrist, nende komponentidega saab midagi teha?
MIlline on õige filter sellisele tükile?
Suurim tänu vastajatele
Comment