Teade

Collapse
No announcement yet.

Bluetooth kõlari ehitamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Bluetooth kõlari ehitamine

Tere,
    Mul tuli mõni aeg tagasi mõte ehitada bluetooth kõlar.
    Sellega seoses tekkis minul mõni küsimus.
    Esiteks et kas on üldse mõtet midagi sellist ehitada?
    Teiseks et mis juppe selle ehitamise jaoks vaja läheks?

Vs: Bluetooth kõlari ehitamine

amazonist saad sinihambaga võimu 15e-ga. Toide juurde ja kõlarid. Kui soovid siis ka aku. Youtubeis on üksikasjalikud juhendid - miskid naised ehitavad sääraseid junne.
    Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Sa veidi selgitada või täpsustada ei saaks? Ma pole varem lihtsalt midagi sellist teinud, algaja alles. Ja kui ma midagi sellist ehitaksin, siis ikka aku toitel.

Comment

Eks see bluetooth kõlari ehitamine olegi nagu konstruktori kokkupanek. Hangi mingi valmiskõlar, lammuta kest ära, tee sobiv asemele.

Tänapäeval see ehitus eriti teistsugune ei olegi.

Jäin mõttesse, kas ma suudaks ise netist saadavatest kividest ja nende andmelehti kasutades asja valmis disainida ja ehitada. Hiina on meie elu lihtsaks ja laisaks teinud.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

No kui ma seda ehitama hakkaksin, tahaksin ma ise ikka kõik teha, ehk tahaks ise selle kasti vms ehitada, osta need elektroonika jupid ja need kõik kokku joota vms. Ning mul pole võtta kusagilt praegu sellist kõlarit kust mingeid juppe võtta.

Comment

Noh , moodulitasemel on see ehk tehtav kui varem pole midagi teinud.

Edit:
            Alustame siis
            Shop eBay for great deals on Bluetooth Audio Module Amplifier Parts & Components. You'll find new or used products in Bluetooth Audio Module Amplifier Parts & Components on eBay. Free shipping on selected items.

....
            Kui suurt võimsust peab kõlar andma ? Milline võiks olla sagedusala, helirõhk, kustkohast toidet võtad ?

Get the best deals for Audio Amplifier Kit at eBay.com. We have a great online selection at the lowest prices with Fast & Free shipping on many items!

Mis valjuhääldeid kasutada tahad, mitu riba, kinnine, inverterkast. Mono, stereo ?

Mina alustaks tegelikult kastist ja kõlarist endast.
            viimati muutis kasutaja martinj; 18 m 2017, 18:40.
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

martinj on ikka hea käehoidja, aga mees, kirjuta bluetooth speaker youtube'i ja naised näitavad sulle ette, kuidas krdi juhe kõrvaklapi auku ka sisse pista.

Nt https://www.youtube.com/watch?v=2HpLfTwabOE
              ütle, et sul ei ole häbi!
              viimati muutis kasutaja pult; 18 m 2017, 22:50. Põhjus: täiendamine
              Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Hea video, näitan oma plikadele. Nagunii vahivad juutjuubi pidevalt.

Comment

Esmalt postitatud Slampa poolt Vaata postitust
                  Esiteks et kas on üldse mõtet midagi sellist ehitada?
                  Seda pead sa ikka ise otsustama. Mingisugust kokkuhoidu sa iseehitamisega ei saavuta.
                  Ainuke pluss on see, et saad ise kasti disainida ja sobiva audiotrakti sisse paigutada.

Esmalt postitatud Slampa poolt Vaata postitust
                  Teiseks et mis juppe selle ehitamise jaoks vaja läheks?
                  Kui sa ei suuda isegi google ega youtube otsinguid kasutada, ei saa ka keegi teine sind aidata.
                  Otsi mõni huvipakkuv projekt välja ja kui midagi selgusetuks jääb, siis tule ja küsi. Keegi ei pea
                  sinu eest musta tööd ära tegema.

Comment

No maitea. Kui jutuubi videos on ainus tehniline info et "nüüd võtame ühe bt ampi" ja kogu muu aur kulub kasti detailide välja lõikamisele siis mis selles halba on kui kõige targemate foorumist natuke juhatust küsida. Võib ju teadmata murede otsa kukkuda. Kas ei toeta 4.1 või on mingid pakkimis hakkimisjamad.

Kui lihtsalt kirjutada post et kasuta guuglit, oleks tegelt kõigil puhtam ja muretum tunne kui see post olemata oleks.
                    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Need käkerdised ja sitt ja saast mis need "Youtube elektroonikud" kasutavad panevad tavapãrase elektrooniku kukalt kratsima.. Miks teha nii kui saab nii ja kui teha nii siis vôi enamus kolast minema visata/ära jätta..

On praegu neid BT jubinaid mitmeid. On tõsiselt head ja vãga hea kvaliteediga vastuvõtjad ja on vastuvõtjad mis isegi ei kõlba Hands-Free seadmesse. Kes ei taju see teebki mingi käkerdise ja raiskab raha. Diyaudio.com ja otsingusse boominator. Ajudega inimene tegi môistliku asja. Võib ka ju ise mõelda ning ega parem olekski. Kõlarite valikul oleks välitingimustes môistlik valida kõrgema tundlikusega valjuhääldid, sisetingimustes madalama tundlikuse ja madamama resonantssagedusega valjuhääldid. Väljas hajub madal ots nagunii ära. Toas aga on aga see probleem väike. Lahendusi on lõpmatult. Nüüd valid mis sa tahad ja kôik kes oskavad oma mõtteid kirja panna, need ka sind arvatavasti juhendavad.

Comment

Ei maksa üle mõelda. Selliselt seadmelt ei oota keegi mingit meeletut kvaliteeti. Minumeelest on hind ikka väga hea võrreldes heli kvaliteedi ja võimalustega. Tahaks tõesti näha kes teeb siin valmis 2.1 võimendi koos bluetoothiga mis on ka ilusa väljanägemisega...näiteks midagi sellist http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-2-1-C...MAAOSwcUBYMqN~ Neid näiteid võib kiiruga otsides tuua ikka väga palju ja hinnad algavad 30 euroga... Ma kahtlen kas siinmaal isegi kõlari terminalid (6tk) 30.- eest saab, lisage siia veel aluminium korpus+trükkplaat ja ülejäänud detailid. Nüüd katsuge see kõik valmis teha 15 minutiga... Töötund maksab meil juba niipalju et asi pole tegemist väärt, vähemalt aiamaale kaasavõetava 1 kõlariga lihtsa muusikakasti tegemiseks.

Comment

Esmalt postitatud elukaz poolt Vaata postitust
                          ... siis mis selles halba on kui kõige targemate foorumist natuke juhatust küsida. Võib ju teadmata murede otsa kukkuda. Kas ei toeta 4.1 või on mingid pakkimis hakkimisjamad.
                          Võtan sõnasabast ja palun veidi juhatust. Ikka veel töötava U101 ühe sisendi tahaks saada suhtlema ilma traadita. Mida sellisest https://www.banggood.com/KRC-86B-Blu...-p-981761.html arvata? Siin https://mysku.ru/blog/china-stores/39056.html mainitakse, et väga kehv moodul pole, aga müraga olla probleeme ja toite suhtes olevat pirtsakas.

Comment

... suveaeg ...

Loen, et neil ilma kõrvaklapivõimenditeta (näiteks KRC-86B) moodulitel on "low power consumption". Mida see milliamprites võiks tähendada - 1, 3, 5, 10, 20 mA ?

Comment

Working...
                            X