Teade

Collapse
No announcement yet.

Adam Audio S-Series kõlarid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Adam Audio S-Series kõlarid

Komistasin kogemata selliste asjade otsa: https://www.adam-audio.com/en/s-series/

Siin maal vist kellelgi kuulamiskogemust pole ma eeldan? Rääkimata demomisvõimalusest. Netist leidsin võrdlusi ATC kõlaritega ja väidetavalt see Adami seeria isegi parem...

Eriti meeldib mulle see DSP värgindus: https://www.adam-audio.com/en/s-series/s-control/

Väike tutvustus videona:

Vs: Adam Audio S-Series kõlarid

Lõhmusel olid miskid sellised laiad variandid.

Comment

DSP-st on lõppkasutajale üsna vähe lahti jäetud, enamus võhma läheb ilmselt filtreerimisele ja muule korrektsioonile, mida ainult tehases saab teha. Mulle isiklikult jääks natuke väheks, mul oma OB DSP-ga kõlaritel on bassi otsa ruumikorrektsioon tehtud lisaks filtritele mingi 10 PEQ-ga, kesk ja kõrge korrektsioonid veel lisaks.
      Aga huvitav tükk, esimene mida ma tean, kus aktiivkõlari DSP on kasutajale vähemalt osaliselt näppida antud.

Comment

Nendel on Sharc dsp chip. Meibi saab mingi muu softiga rohkematele võimalustele ligi. Mõtlen, et peaks äkki S2V/S3V omale ligi võtma. Kokkuvõttes tuleks odavam ja lihtsam, kui kõik seadmed eraldi osta ja oluliselt vähem kola mida kuhugi mahutada/paigutada. Teine boonus veel täpselt sobitatud võimendid/valjukad. Kolmas boonus väga tugevad/jäigad kastid kui kaalu vaadata.

Comment

Ei usu et muu softiga ligi saab, seal on ilmselt vahel veel mingi kontroller, otse Sharckiga vaevalt andmeid saab vahetada.
          Sellise kõlariga oleks hea kasutada signaali allikana ainult digi allikaid aga kuna kõlaril pidevalt kasutatav volumi sättimise võimalus puudub, ei saa ainult digis volumi timmida, palju bitte võib kaduma minna.
          Kui lugeda venelaste arvamust http://prosound.ixbt.com/monitors/adam-s3v.shtml
          siis sealt saab kommentaaridest lugeda, et Adam SX oli parem ja et uued valjukad on tehtud omahinna alla saamiseks.
          viimati muutis kasutaja moi; 24 December 2017, 17:17.

Comment

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
            Meibi saab mingi muu softiga rohkematele võimalustele ligi.
            jätke kõik lootus, ma arvan. ükski selline ei lase muudmoodi digivärgile ligi kui oma spets tarkusega.

maybe UAD-2 softiga saab mõne vea kaudu ligi. UAD-2 kasutab renderduseks SHARC kive

Esmalt postitatud moi poolt
            Sellise kõlariga oleks hea kasutada signaali allikana ainult digi allikaid aga kuna kõlaril pidevalt kasutatav volumi sättimise võimalus puudub, ei saa ainult digis volumi timmida, palju bitte võib kaduma minna.
            ei sa saa aru, kas läheb midagi kaduma või mitte. Minul on ka helivaljuse reguleerimine ainult digis. Ega ma kõlli taha nuppe kruttima kipu, korra panen paika ja unustan. ülejäänd kruttimine käib kõik helikaardi puldil või DAW'i dialoogides.

selliste jaoks, mis võimendavad nagu torust tuleb, on olemas kõlari kontrollerid nö suured nupud, odavamad vist Adami puhul ei kõlbagi.
            viimati muutis kasutaja olavsu1; 25 December 2017, 16:58. Põhjus: täiendus

Comment

Huvitav, ma lugesin just vastupidist kuskilt ülevaatest välja, et AX/SX oli inverteri müra ja uute S seeria kesksagedus kõvasti parem ja ka kastid pole enne nii head olnud - mida enne on kõvasti kirutud. Mingit võrdlust nägin YT-s kus kiideti A7X ja võrreldi 3x kallimate PMC monitoridega. Lisaks uue juhatuse all pidi kõik oluliselt parem olema kui võrrelda eelnevate partiidega. Eks mingil määral marketing ka kindlasti ja selles väga ka ei kahtle, et üritatakse iga asjaga koonerdada - see uus standard igal pool.

Comment

ostetud reklaamkilked ole alati vägevad.... ostjate psühholoogiline mõjutamine...

//minu omasid (pole üldse adamid) reklaamiti origami sumokate kummuli puhumisega :P

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
                  ei sa saa aru, kas läheb midagi kaduma või mitte. Minul on ka helivaljuse reguleerimine ainult digis.
                  Digis ei saagi muud moodi volumit reguleerida kui kaduma läinud bittide arvel, ehk kvantimismüra suurenemisega. Alati ei kosta see välja aga on alati olemas. Vahest mõne aparaadi juures (arvuti helikaardid näiteks) saab volumit küll ekraanilt timmida aga füüsiliselt teeb seda analoog mikseri kivi, sellisele juhul bitte kaduma ei lähe.

Esmalt postitatud stosoorok poolt Vaata postitust
                  Huvitav, ma lugesin just vastupidist kuskilt ülevaatest välja, et AX/SX oli inverteri müra ja uute S seeria kesksagedus kõvasti parem ja ka kastid pole enne nii head olnud - mida enne on kõvasti kirutud. Mingit võrdlust nägin YT-s kus kiideti A7X ja võrreldi 3x kallimate PMC monitoridega. Lisaks uue juhatuse all pidi kõik oluliselt parem olema kui võrrelda eelnevate partiidega. Eks mingil määral marketing ka kindlasti ja selles väga ka ei kahtle, et üritatakse iga asjaga koonerdada - see uus standard igal pool.
                  Mina seda Ljadovi juttu millegi pärast usun, eriti seda kommentaarides olevat: http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=90:4259
                  Sealt ka näha, et ta on miskit pidi Adamile lähedal seisev isik ja põhi ülevaates väga valusalt ei ole kirjutanud aga kommentaarides paistab ikka konkreetselt läbi, et vanad SX-id olid paremad. Isegi see tema arust ei vabanda, et testimiseks kasutati analoog sisendeid.
                  Lisaks on seal ka juttu kellestki Adam-i Klausist, kes juba ammu oli kaeblenud, et 60% SX-ide omahinnast on valjukad ja nad toidavad nendega ainult valjukate tegijaid, ise nad valjukaid ei tee.
                  Sealt kommentaaridest leidus veel üks tootja HEDD, kes kasutab samu valjukaid, mis SX-is on kasutusel, ainult teistsuguse viimistlusega: http://www.hedd.audio/en/studio-monitors/
                  viimati muutis kasutaja moi; 25 December 2017, 12:21.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                    Lisaks on seal ka juttu kellestki Adam-i Klausist
                    Äkki on see Klaus... "The HEDD Air Motion Transformer, Klaus Heinz´ signature tweeter design, is based on an early invention by the German American physicist Oskar Heil. "
                    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                    Konfutsius

Comment

Võimalik, et sama Klaus: http://www.hedd.audio/en/company/

Comment

Huvitav miks peaks lähedane isik siis sellist asja kirjutama oma nime alt? Äkki jäeti mingist boonusest või kohast juhatuses või mõnest muust boonusest ilma ja on kuri uue juhatuse peale?

Gearslutz-is on päris palju kommentaare, aga negatiivne toon saab lõpupoole otsa pärast sissemängimise vajaduse avastamist.

Ülevaade: https://www.gearslutz.com/board/revi...audio-s3h.html

Kommentaarid: https://www.gearslutz.com/board/high...like-them.html

Comment

Kui Ljadovist ikka räägime, siis tema vaevalt nii lähedal seisev isik on, et millestki ilma jäi aga on palju lähedamal kui tavaline stuudio nupukeeraja.

PS. need gearslutz lehed laevad mingit Cryptonight trojalast arvutisse McAfee arvates.

Comment

OT: Tundub, et lehte häkitud või siis omanikud üritavad väikest lisapiskut WebMineriga teenida. See tõusev trend ja mul ei teind ükski blocker piuksugi, ainult prose kasutus tõusis 30-40%.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
                              Digis ei saagi muud moodi volumit reguleerida kui kaduma läinud bittide arvel, ehk kvantimismüra suurenemisega. Alati ei kosta see välja aga on alati olemas. Vahest mõne aparaadi juures (arvuti helikaardid näiteks) saab volumit küll ekraanilt timmida aga füüsiliselt teeb seda analoog mikseri kivi, sellisele juhul bitte kaduma ei lähe.
                              ega sa unustanud, et heli ja juhtimisbitid on eraldi asjad ja asuvad striimis vaheldumisi?

Comment

Working...
                              X