Teade

Collapse
No announcement yet.

Kaasaegsed "riiulikõlarid"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kaasaegsed "riiulikõlarid"

Paberi peal näeb tõesti hea välja

Esmalt postitatud suur13 poolt Vaata postitust
    Heco peaks enam-vähem matsu andma selle raha eest:

http://soundshop.ee/?id=1882&toode=Heco Victa Prime 302

Comment

Käepärased vahendid joonistasid sellise graafiku mulle, mingi äpiga huvipärast sai neid sagedusi kuulatud toa kõige magusamas kohas. Ei pretendeeri absoluutsele tõele
      Sai kuulatud ka s90-neid huvi pärast, no tee või tina nende 30-te madal hääl on kuidagi mõnusam. Eriti kui vaikset kuulad. Aga mitte igalpool ruumis. Diagonaalis teises nurgas on kuidagi väga hea.
      Click image for larger version

Name:	Screenshot_20180306-151329.jpg
Views:	1
Size:	53,7 KB
ID:	871092Click image for larger version

Name:	P2260009.jpg
Size:	433,6 KB
ID:	871093

Comment

minu puhul vahetasid S-30-d välja Magant Supreme 200. Need omakorda vähelevinud Chario Syntar 202. Viimased tunduvad ok.

Comment

need viimased pildid on imelikud. ega ei ole AL130-8 sinna s30 sisse sokutatud?
          ma nagu ei mäleta et neil oleks originaalis hele membraan ja tume tolmukuppel.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
            On ikka originaalid, keskosa on musta tindiga tumedaks tehtud, teine osa valge tindiga heledamaks.

Comment

Esmalt postitatud olavsu1 poolt Vaata postitust
              Pakuks, et keegi on elemendid lihtsalt ära värvinud. Ka kastid tundub on mingi uue spooni või imitatsiooniga üle tehtud. Või ilusaks pildistatud.
              Maailm oleks puhas ja süüta
              kui poleks õllejogurtit
              - Õ.Õ.

Comment

Esmalt postitatud Matis poolt Vaata postitust
                Pakuks, et keegi on elemendid lihtsalt ära värvinud. Ka kastid tundub on mingi uue spooni või imitatsiooniga üle tehtud. Või ilusaks pildistatud.
                Ei ole värv, tint on.
                Kastid on ka üle tehtud jah, ühesõnaga natuke kaasajastatud ja välimust muudetud, heli on ikka suhteliset originaal, seest ka nurgad uuesti liimitud ja vajalikud ühendused silikoonitud.
                viimati muutis kasutaja hendrixon; 07 m 2018, 20:39.

Comment

Elac Debut B6. Tõesti on head. Madal osa on nagu ülejäänud osa sellel kõlaril, ka väga hea. Samas nõuab ka võimendit, mis on päris võimendi.
                  Soovitan.

Ise-enesest, kui S30 oli piisav, siis ka B5 vaevalt bassi võimekuse osas alla jääb. Ülejäänud komponendid on nagunii 10x üle.

Comment

Mul oli mõni aasta tagasi analoogne dilemma - ma küll ei tulnud S30 pealt, aga uude elamisse oli vaja senistest teistsuguse viimistlusega riiulikõlareid ja eelarve oli sarnane.

Käisin ValiHelis erinevaid variante kuulamas, sai mingeid Elaceid seal proovitud, lisaks Hecosid, siis midagi veel ja lõpuks jäid sõelale Monitor Audio Bronze 2 ja B&W 685. Ma ei saanudki lõpuni aru, kas mulle B&W meeldib rohkem või mitte ja seepärast sai Monitor Audio omad koju veetud. Tundus kõige parem hinna-kvaliteedi suhe. Siiamaani ise rahul, naisele sobis heledate kastide viimistluse ja kõlarikatete sobivus tapeediga. Kokkuvõttes ütleks, et hea ost.

Comment

Sooviks ka nõu küsida,kuidas edasi käituda.Komplekteerisin omale sellise komplekti:resiiver Sony STR-DE515,laserplaadimängija Sony CDP-315 ja kõlarid Sony SS-CM70.
                      Kõik see on pakitud radioola Ural 114 sisse,hea korraga õue tuua.

Name:	001 - Ural & Sony.jpg
Views:	2
Size:	199,9 KB
ID:	871261
                      Häda on kõlarites,nende heli on kohutav.Kuigi resiiver pakub mitmeid helisättimis võimalusi,midagi paremaks muuta ei saa.Võrdlesin neid väikeseid "karpe" 1996 stereokeskus Philips FW-335 kõlaritega.Philipsite heli oli parem.isegi ilma tämbriplokki kasutamatta.Aga kuna nad on 3 oomised(resiiver lubab 6-8 oomi) ja on suured,ei mahu Urali korpusesse ära.

Name:	002 - Sony & Philips.jpg
Size:	156,3 KB
ID:	871262
                      Nüüd mis ma teen ?
                      1).Kas vaatan uued väikesed riiulikõlarid,näiteks Jamo S-622 http://www.jamo.com/products/s622
                      Ilmselt mõni teine kvaliteet kõlaritootja teeb ka selliseid väikeseid,kui tead,siis näita mulle ka.
                      Ja hiljem,kui vaja,ostaks aktiiv bassikõlari ka juurde(resiiveril väljund olemas).
                      2).Või vaataks juba suuremad kõlarid,nagu üleval pool soovitati.Siis jääks ära ka eraldi basskõlar.
                      Ja muidugi ehitaks selle "stereoriiuli" ka ümber.

Comment

võta suuremad, need: https://osta-ee.postimees.ee/poranda...108159515.html

Comment

Ma ei näe muud varianti, kui vaadata kõikide kõlarite laiust, mis sinna mahuksid ja selle järgi valida. See viib valiku muidugi üsna piiratuks.
                          Esimese asjana jätaks selle kasti ringitarimise ära ja õue taustaks mängima mingi suva bt kõlar või sang.
                          Sul peab ikka kõva soov ja viitsimist olema õue tarida seda kraami
                          Kui sa ei tea millist telerit või kodukino osta ja kust otsast alustada, siis loe "Teleri ja kodukino ostja ABC-d"
                          Videoid kodukino teemadel ja asjade ülevaateid näeb minu Youtube kanalil

Comment

Ajal, kui (näiteks) JBL teeb korralikult mängivaid BT kõlareid, mida on äppi abil võimalik paaris stereot mängima panna, ma natuke imestan sellise kraami kaasastassimise üle.

Comment

Esmalt postitatud hendrixon poolt Vaata postitust
                              [ATTACH=CONFIG]15843[/ATTACH]
                              Tõsiselt ilusalt ja lahedalt tehtud. Et äkki ostad siiski uued kõlarid ja need saab mulle äritud?

Comment

Esmalt postitatud Cartman poolt Vaata postitust
                                Ma ei näe muud varianti, kui vaadata kõikide kõlarite laiust, mis sinna mahuksid ja selle järgi valida. See viib valiku muidugi üsna piiratuks.
                                Esimese asjana jätaks selle kasti ringitarimise ära ja õue taustaks mängima mingi suva bt kõlar või sang.
                                Sul peab ikka kõva soov ja viitsimist olema õue tarida seda kraami
                                Jah,ega suurt valikut ei ole leidnud,sellepärast küsisingi kõlarivaliku abi.Laiust on neil Sony omadel 140 mm.
                                Kaal (15 kg)mind ei hirmuta,paar meetrit liigutada pole hullu.

Comment

Working...
                                X