Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu süsteem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by erx+Aug 13 2004, 13:50--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (erx @ Aug 13 2004, 13:50)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ripspeed@Aug 13 2004, 14:21
    aga visatonil pidi ju madal ots ysna kehvake olema? :unsure:
    Kas sis tänapäeval hinnatakse kõlari headust tema madala otsa järgi..?? [/b][/quote]
    ei... :P aga kõike peab ikka olema....endal kahjuks ainult woofer
    TeamRMS

Comment

Kes ütles, et madal ots kehva? Väääga huvitav...
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Nüüd aga mõni sõna zen´i valmistatud kõlarite uuelt omanikult :

Juba pikalt jäi silma see askeetlik teos, kuulamiskommentaarid autorilt, äkiline müügiotsus ning (hämmastavalt) loid tagasiside müügikuulutusele (a võib-olla käis privas tihedam pakkumine ). Vajasin juba mõnda aega kõlareid, mis ka suurema elutoa ruumi suudaksid ära toita ning kuna zen´i küsitud hind oli meelitav (vt intz´i kommentaare iseehitatud kõlari hinna kohta võrrelduna samaväärsete poesmüüdavatega, lühidalt: poes maksab samaväärne 2 x rohkem), saime ruttu kaubale. Nüüd siis seisavad nad mu J&V tornide kõrval ja ootavad põhjalikumat võrdlemist. Aga see, mida ma esmapilgul uutest kõllidest kuulsin, OLI MEELDIVALT VAPUSTAV&#33; Ja kinnitas sõprade varemöeldut: mida lihtsam süsteem, seda parem, ning ka seda, et oma olemuselt klapib üheribakõlar väga hästi just lampvõimuga (hetkel Priboi UM50), esitades inimkõrvale loomulikku ja kergeltkuulatavat helipilti.
        Kõlareist kostus aga selliseid helinüansse, mida varem pole tähele pannud, zen´il oli õigus, kui ütles, et on kuulda, kas kidrakeeli näpitakse sõrmega või medikaga. Just nimelt&#33; Ja see mängija ise tundub istuvat siinsamas toas&#33; Naturaalpillide võõrhelid, kriginad, löögid, ohked, jne on nii ehedalt kuulda, et... Ühesõnaga, kirjeldamatu, kui kahju, et varem nii hea tehnikaga ei olnud kokkupuudet, kuid see tehnika parendamise teema on ka muidugi lõppematu, nt aga kuidas kõlab Visaton B200 või mõni "normaalne" lampvõim Seega arvan, et kõrges osas on kõik helid ilusti kodus, ning BG20 18k -10dB ei tule karta, sest see osa on kõrvale juba suhteliselt mittekuuldav. Madala otsa kohta kartsuin kah alguses, kuid kui olin kuulanud orelil esitatud Pärdi Annum Per Annum algust: Kuulge, istusin nagu kirikus, kus muuseas , NÜÜD tundus, et ka lidistuse ajal väljas puhunud tuul kuulda on. Ja õhuvärelus, oreli klahvi- ja pedaaliklõbin. Nii et piisav, siinjuures lisan, et oma osa on asjal ka lampvõimul, et nii massiivset helitulva ära toita. Transsvõimuga (Technics SU-V65A, mis muidugi ei ole teab mis tipp) ma ei saanudki Pärti kuulata, sest nii dünaamilise muusika valjud ja intensiivsed kohad lihtsalt määrdusid, nii et ma lausa kartsin seda LÄRMI. OK.
        Sade (Lovers Rock) hääl: pisar tuli silma, kui ilus&#33; Naishäälele (üldse vokaalile) annab üheribavaljukas just eriti palju, kuna puudub oht, et midagi filtrite aretamisel kaduma oleks läinud. Bowie (Hours) avaloos Thursday&#39;s Child astuvad refrääni laulvad näishääled sisse, mahedalt, ning nagu paiknedes kõlaritest hoopis väljaspool, laiemalt. Vot, ennekuulmatu.

Nii et, nauditav töö, Tom&#33;

Comment

tuleb öelda, et kirjeldamatult hea tunne on kuulda nii positiivseid kommentaare ei teagi mis nüüd tegema peaks, kas uuesti pärnusse tagasi tulema, või võtad sina Rein kogu kupatuse kaasa ja tuled saaremaale igastahes oli meeldiv diil ja mõlemad osapooled paistavad väga rahul olevat

aga tõesti, uued elemendid on kõik visatonilt. ja õige on ka see, et tuleb 2 ribaline riiulikõlar. loodaks kompunnida vähemalt sama hea koosluse kesk ja kõrgsageduste poole pealt. siinkohal loodan Indreku ja kavalate filtrite peale kas alumist otsa tuleb midagi toetama on juba maitse ja kuulamiste küsimus. võibolla tuleb, võibolla mitte. igastahes käed juba sügelevad ehituse järele, aga arvutus- ja projekteerimistööd on kergelt edasi lükkunud kuna oma arvutil läks miskit läbi. tossu ja kärsahaisuga, ei lõbus oli igastahes. nüüd ootan millal härrased Pennu Computeris järjekordset garantiiremonti teostavad. aga loodame kõike paremat.

muide. kõlareid nagu enda toas hetkel pole, aga siis peatus pilk korra toanurgas oleval kolakal. seega: Toomas @ kuulab muusikat mõnda aega 10" KA subwoofrist millelt filtri vahelt ära võtsin

Comment

Omal kaks enda ehitatud torni. Mõnede sõnul Starlet 10&#39;&#39;. Tegu kolmeribalise süsteemiga ,mis peaaegu et valmis. Bassi annavad W250S 4oomi ,midbass/midrangei annavad W130S ,ning kõrged on jäetud DT 94 4oomi jaoks. Kasti joonised võetud internetist ninf originaal filtrit veidi muudetud ,kuna kasutasn veidi teisi elemente. Igaljuhul ise olen rahul. Valmis asjast praegu pilte pole aga saab varsti.
            Samas kas keegi soovitaks sellistele võimendit. Mõtlen et palju peaks watte võimul olema.

Kui kellelgi on veel plaanis visatonist asju teha siis otsisin välja päris palju kasulikku infot ja panen siia siis ka linke.
            Et nähe minu kõlarite jooniseid siis vajutage siia.
            Siis veel erinevaid asju:
            http://www.visaton.de/vb/forumdisplay.php?forumid=47
            Üldse soovitaks seda foorumit lapata. Miinuseks võib saada et asi saksa keeles.
            Siis veel üks väga kasulik link kus paljude Visatoni originaal kõlarite joonised ja filtrite skeemid:
            http://www.che.es/kits/visaton.htm
            (Ise algul oleks VOX 200 Lighti kasuks otsustand)
            Veel üks link kust leiab erinevaid lahendusi:
            Mr. W00fa
            Siis veel paar foorumi otse linki.
            Nendelt linkidelt leiad erinevaid modifikatsioone:
            http://www.visaton.de/vb/forumdisplay.php?forumid=47
            http://www.visaton.de/vb/forumdisplay.php?forumid=45
            Siis veel ehitustest:
            http://www.visaton.de/vb/showthread.php?threadid=6710
            Tõnis

Comment

taaskord postitus vales kohas.

Comment

Nujah teema on küll veidi vales kohas. Kuid arvasin et see sobiks siia kuna siin teemas räägitakse Visatoni kohta. Mõtlesin et panen siis ka oma süsteemi kohta infi veidi. Võib ju ka öelda et tahtsin panna siia linke ,kuna paljud siin tahaksid midagi kokku ehitada.
                Tõnis

Comment

Originally posted by rein113@Aug 13 2004, 14:02
                  ...on kuulda, kas kidrakeeli näpitakse sõrmega või medikaga. Just nimelt&#33; Ja see mängija ise tundub istuvat siinsamas toas&#33; Naturaalpillide võõrhelid, kriginad, löögid, ohked, jne on nii ehedalt kuulda, et... Ühesõnaga, kirjeldamatu..., kuid kui olin kuulanud orelil esitatud Pärdi Annum Per Annum algust: Kuulge, istusin nagu kirikus, kus muuseas , NÜÜD tundus, et ka lidistuse ajal väljas puhunud tuul kuulda on. Ja õhuvärelus, oreli klahvi- ja pedaaliklõbin. Nii et piisav, siinjuures lisan, et oma osa on asjal ka lampvõimul, et nii massiivset helitulva ära toita. Transsvõimuga (Technics SU-V65A, mis muidugi ei ole teab mis tipp) ma ei saanudki Pärti kuulata, sest nii dünaamilise muusika valjud ja intensiivsed kohad lihtsalt määrdusid, nii et ma lausa kartsin seda LÄRMI. OK.
                  Sade (Lovers Rock) hääl: pisar tuli silma, kui ilus&#33; ... Vot, ennekuulmatu.
                  Tubli, Rein&#33;
                  Tõeliselt nauditav ja emotsionaalne kuulamisekogemuse kirjeldus. Ilmselt seivin selle endale kuhugi, kui sõbrad/tuttavad tulevad kiitlema, et kus neil kodus S90 alles "panevad" , siis hea arvutist kohe tsiteerida.

Comment

lõpetage ära nüüd, te ei saa võrrelda sellist asja nagu nned kõllid ja s90 ... see on ju nagu võrrelda minu poolkuud ja kassi saba. Elektrooniliste muusika austajatele on s90 üle pea aga ma ei usu et selline muusika, mis mul on sealt kuidagi paremini kostaks (pole küll kuulanud aga no ma usun et nii see on) Täiselektrooniline muusika kostab ikka paremini mitmeribalisest koos woofri toetusega kui nendest tornkõllidest.

Ma ei ütle ühtegi halba sõna nende kohta, väga kena töö ja ma usun et selle jaoks, milleks nad ehitatud on, kõlbab ta väga hästi aga ntx minul on teistsugune maitse, kusjuures minule isiklikult ei meeldigi metallkoonustega tweeterid vaid hoopiski siidkoonusega või hoopiski paberkoonusega. tükk aega istusin autos ja mõtlesin et mis mul siin mäda on, toas on vinks-vonks aga autos on midagi teistmoodi ja siis hakkasin 100Hz vahemikukaupa katsetama ja selguski et kõrged on hoopiski teise tooniga.

Ühesõnaga: maitseasi
                    -

Comment

Originally posted by rein113@Aug 13 2004, 14:02
                      lampvõimuga (hetkel Priboi UM50)
                      Kas sa oma UM50 ümber pole veel ehitanud?

Comment

nii, update siis ka pisike. kastiarvutuse teoreetiline pool on nüüdseks läbi. mahud värgid teada ja mõõdud üle antud. seoses sellega, et sai suve lõpus veidi tööd rügatud tekkis võimalus veidi kabedamaid kaste valmistada. millal kirves puusse lendab ei tea, räägiti järgmisest nädalast et siis pmst asi liigub

Comment

Kirves lendab puusse juba homme, sõber&#33;
                          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Siit tuleb jälle midagi vinget. Jääme suure huviga ootama

Comment

Originally posted by intz@Sep 16 2004, 21:24
                              Kirves lendab puusse juba homme, sõber&#33;
                              hoo
                              ära jama raisk, nüüd ma ei saa öösel magada

Comment

Indrek, tee nüüd mingi sisuga update kiiresti
                                muidu ma lähen vaatan kas pärast eilset n tundi pidutsemist ja tänast 14 tundi filmivõtteid saab magada kokku ka üle ühe tunni või peabki uni just niipikk olema sellistel tingimustel

Comment

Working...
                                X