Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu süsteem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kannatust, mu sõber, kannatust! Uudiseid on ja nendest varsti lähemalt
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Kurvastusega tõden - kui välja arvata Reinu esmaklassiline kuulamiselamuse kirjeldus, on kaks viimast lehekülge sellest teemast täiesti sisutühjad
      Vähemalt kasutusele tulevate valjukate margid oleks võinud ju deklareerida?

Comment

progressi esimesed ilmingud.

Comment

Kui paks see plaat sul on ka. Pildil tundub päris paks olevat

Comment

kõigi eelduste kohaselt 21mm

Comment

Kui suur see kast tuleb siis. Kui materjali paksust vaatan siis tundub see korralikult paks olevat või tundub seepärast et kasti tuleb küllatki väike. Edu ehitamisel

Comment

Materjal 21 mm vineer, kastid tulevad seksikalt pisikesed, ja sedakorda arvestades toa suurust ja nende paigutust. Eks tulevane omanik kirjeldab kogu asja ise edasi, teistele aga lubame ka sedakorda päris põneva projekti... :P
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

aga millal siis nagu lähemalt midagi oodata võiks?

Comment

no pmst asjad peaksid minuni jõudma parimal juhul kas selle nädala neljapäeval või siis järgmise nädala algusepoole. siis peaks kastid kui sellised olemas olema.
                    millal asi päris valmis saab ei oska prognoosida, midagi tahan ise ka nende kallal nokkida, seega teen lõppviimistluse ise. Indrek jättis neegritöö hea meelega mulle siis saab veel filtriga natuke legomängu mängida ja vatiiniga mässata.
                    aga järgmine nädal on valjukad juba kindlasti sisse keeratud.

Comment

eksponeeriks siis veel paari pilti

Comment

siit on midagi väga kena tulemas ootan lõpp tulemust senika aga edu nokitsemisel
                        TeamRMS

Comment

hmm.. ilusad väiksed ... (ega tegelikult ei olegi nii väiksed) kastid. )
                          ei jõua ära oodata, mis elementidega tegu on.

Comment

niisiis homme peaksid nad kõigi eelduste kohaselt mul käes olema
                            seniks aga...

Comment

Üks väike küsimus, et millega elemenite augud on lõigatud? Kas freesiga?
                              Minu kodukas

Comment

Originally posted by vahurkiv@Sep 23 2004, 05:21
                                Üks väike küsimus, et millega elemenite augud on lõigatud? Kas freesiga?
                                jah.

Comment

Working...
                                X