lisasin mõned pildid oma süsteemi galeriisse. näha on siis kuidas võim on laua sisse "built in" ja ka uutest võimu ja deki vahelistest kaablitest võib mõne pildi leida. ressiiver sai plaadimängija sisendisse ka kullatud pesad, dekile pole neid jõudnud veel kõlge monteerida.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Minu süsteem
Collapse
X
-
jahutuse seisukohast probleeme ei ole. resiiveri "sahtel" tagant üsna lahtine ja niipalju kui seal õhuvahetust vaja on see ka toimib. jahutuse pärast ma ei muretse, ei kuulagi nii valjusti, et mingi oluline kuumenemine algaks.
aga vana_pets. kui sind huvitab mingi konkreetne värvi mark või midagi, siis seda sulle praegu öelda ei oska. meelest läinud. aga kui värvipotsku keldris alles on siis võin üle vaadata.
Comment
-
Originally posted by Zen@Aug 7 2004, 16:33
jahutuse seisukohast probleeme ei ole. resiiveri "sahtel" tagant üsna lahtine ja niipalju kui seal õhuvahetust vaja on see ka toimib. jahutuse pärast ma ei muretse, ei kuulagi nii valjusti, et mingi oluline kuumenemine algaks.
aga vana_pets. kui sind huvitab mingi konkreetne värvi mark või midagi, siis seda sulle praegu öelda ei oska. meelest läinud. aga kui värvipotsku keldris alles on siis võin üle vaadata.
Põhimõtteliselt huvitas mind tõesti see, milliseid värve kasutatakse mdf jne...
materjalide värvimiseks.
Tänud.
Comment
-
Originally posted by Zen@Aug 12 2004, 21:13
niisiis need kõlarid minu omanduses enam ei ole. said omale uue ja hea omaniku.
aga the show must go on. laual on juba uued elemendid. läheb uuesti ehitustegevuseks
Comment
-
Originally posted by Zen@Jul 31 2004, 00:27
lisasin mõned pildid oma süsteemi galeriisse. näha on siis kuidas võim on laua sisse "built in" ja ka uutest võimu ja deki vahelistest kaablitest võib mõne pildi leida. ressiiver sai plaadimängija sisendisse ka kullatud pesad, dekile pole neid jõudnud veel kõlge monteerida.
Comment
-
Sedakorda peaks tulema midagi pisemat...2ribaline riiulikõlar, kui ma ei eksi. Ja elemendid peaksid Visatonilt olemaErinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
Comment