Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu süsteem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

lisasin mõned pildid oma süsteemi galeriisse. näha on siis kuidas võim on laua sisse "built in" ja ka uutest võimu ja deki vahelistest kaablitest võib mõne pildi leida. ressiiver sai plaadimängija sisendisse ka kullatud pesad, dekile pole neid jõudnud veel kõlge monteerida.

Comment

hea kitaara seal vedeleb kah

..ent, mis värviga kastid tegid?

Comment

ja, basgitara la musima klassika

aga kastid on poolmatt mustad.

Comment

Originally posted by Zen@Aug 5 2004, 21:59
          ja, basgitara la musima klassika

aga kastid on poolmatt mustad.
          Tere Zen!
          Kast iseenesest on kena aga kas Sa võiksid täpsustada, mis värviga Sa need
          kastid värvisid?
          Tänud!

Comment

Kas ressiiver seal riiulis üle ei kuumene kui ta nii suletud kohas asub. Õhutuspilud kõik ju kinni

Comment

jahutuse seisukohast probleeme ei ole. resiiveri "sahtel" tagant üsna lahtine ja niipalju kui seal õhuvahetust vaja on see ka toimib. jahutuse pärast ma ei muretse, ei kuulagi nii valjusti, et mingi oluline kuumenemine algaks.

aga vana_pets. kui sind huvitab mingi konkreetne värvi mark või midagi, siis seda sulle praegu öelda ei oska. meelest läinud. aga kui värvipotsku keldris alles on siis võin üle vaadata.

Comment

Originally posted by Zen@Aug 7 2004, 16:33
                jahutuse seisukohast probleeme ei ole. resiiveri "sahtel" tagant üsna lahtine ja niipalju kui seal õhuvahetust vaja on see ka toimib. jahutuse pärast ma ei muretse, ei kuulagi nii valjusti, et mingi oluline kuumenemine algaks.

aga vana_pets. kui sind huvitab mingi konkreetne värvi mark või midagi, siis seda sulle praegu öelda ei oska. meelest läinud. aga kui värvipotsku keldris alles on siis võin üle vaadata.
                Tere Zen!
                Põhimõtteliselt huvitas mind tõesti see, milliseid värve kasutatakse mdf jne...
                materjalide värvimiseks.
                Tänud.

Comment

niisiis need kõlarid minu omanduses enam ei ole. said omale uue ja hea omaniku.
                  aga the show must go on. laual on juba uued elemendid. läheb uuesti ehitustegevuseks

Comment

Kui saladus pole mis elemente nüüd kasutad
                    Jääme siis huviga ootama uute kõlarite valmimist ja kindlasti tee samasugune ülevaade nagu endiste kõlarite kohta tegid (pildid jutt jne)

Comment

Originally posted by Zen@Aug 12 2004, 21:13
                      aga the show must go on. laual on juba uued elemendid. läheb uuesti ehitustegevuseks
                      Mis elemendid ostsid? Ise saan omale lähipäevadel 2 BG20't

Comment

Originally posted by Zen@Aug 12 2004, 21:13
                        just mis elemendid on..? audes...visaton..või midagi muud...? igastahes mina ootan huviga millega sa seekord meid yllatad..
                        TeamRMS

Comment

Originally posted by Zen@Jul 31 2004, 00:27
                          lisasin mõned pildid oma süsteemi galeriisse. näha on siis kuidas võim on laua sisse "built in" ja ka uutest võimu ja deki vahelistest kaablitest võib mõne pildi leida. ressiiver sai plaadimängija sisendisse ka kullatud pesad, dekile pole neid jõudnud veel kõlge monteerida.
                          võim üle ei kuumene seal laua sees we?

Comment

Sedakorda peaks tulema midagi pisemat...2ribaline riiulikõlar, kui ma ei eksi. Ja elemendid peaksid Visatonilt olema
                            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Originally posted by intz@Aug 13 2004, 10:05
                              Sedakorda peaks tulema midagi pisemat...2ribaline riiulikõlar, kui ma ei eksi. Ja elemendid peaksid Visatonilt olema
                              aga visatonil pidi ju madal ots ysna kehvake olema? :unsure:
                              TeamRMS

Comment

Originally posted by ripspeed@Aug 13 2004, 14:21
                                aga visatonil pidi ju madal ots ysna kehvake olema? :unsure:
                                Kas sis tänapäeval hinnatakse kõlari headust tema madala otsa järgi..??

Comment

Working...
                                X