Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu süsteem

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

lahe lahe. .. aga millal avaldad suure saladuse. .. ja teavitad meid elementidest ka??. :blink:

Comment

ikka pole inffi?
      või lihtsalt viitsi sai otsa?:P

Comment

pmst ma lähen nüüd kohekohe keldrisse väikest käsitsi lihvi tegema.
        meeldivalt üllatunud olin filtri suhtes, mis koosneb niivõrd vähestest komponentidest ja pidavat seda proovinud inimeste sõnade kohaselt väga hästi kõlama
        elame, näeme

Comment

nii, nüüd on kaste paar korda lihvitud. millal nad õigesse konditsiooni ja laki alla saab ei julge prognoosida.
          täna lasin esimest korda hääle ka sisse elementidena kasutasin siis jällegi visatoni toodangut. midbass on w130sc ja sc10n tweeter. mõlemad on siis magneetiliselt varjestatud. filter pole mitte tavaline, vaid kasutan jadafiltrit. baas-skeem siin. minu filtrikompunnis on taaskord Indreku käpp sees
          aga häälest niipalju, et tänase kuulamisega sain mingi aimduse, aga mitte reaalset ettekujutust asjast. pmst on keegi kruvid tuuri pannud mis olid elementide kinnitamiseks mõeldud. filter oli kastist väljas pillapalla kokku pandud, elemendid kinnitamata ja siis pidi veel jääma käeressurssi, et mängida tämbrite ja volüümiga. ei lõbus oli. bassi pidin üsna jõudsasti tämbriplokist järele aitama, aga usun, et tegelikult asi nii hull ei ole. esiteks ei olnud vatiini kastis üldse ja teiseks mul ei jätkunud lihtsalt nii palju käsi, et asja vähegi hermeetilisena hoida. bassikas peksis ennast ja tweeterit august välja pidevalt ja tänu sellele saatis muusikat ka mõnus õhuvilin
          aga ei, potentsiaali on

Comment

Väga kenad asjad peaks tulema. Tundub ,et tegu kinniste kastidega.
            Minu arvates sobiksid need ideaalselt kodukino kõlariteks. Muidugu kui veel woofer lisaks oleks. Mitme oomiseid varjante kasutad?
            Ise olen ka kokku puutund selliste bassielementidega ja minuarust täitsa normaalsed.
            Filter tundus ka väga põnev olevat. Lugesin ,et üsna vähe võimsust läheb kaotsi.

Muide kas millalgi ka high-end mudeleid proovima hakkad.
            Tõnis

Comment

minu märg unenägu on muidugi b200, aga siiski tuleb tegutseda vastavalt võimalustele. seekord olid võimalused sellised, mis järgmine kord juhtub näitab juba tulevik

ahjaa, tegu on siiski inverterkastidega. inverter ise on lihtsalt kavala nõksuga viidud tagumisele seinale kasti gabariit ei oleks lihtsalt võimaldanud teda ette panna. siis oleks see mulle praegu väga imponeeriv proportsionaalsus ära kadunud. midbassid on 8 oomised. katsetasin ka filtrit ilma kondekata. vahe oli hoomatav, aga kuhu poole ja kuidas täpsemalt seda ma ei hakanud eriti süviti analüüsima kuna antud hetke asjade install oli niivõrd ajutine. lükkasin ka testri otsad sappa: koos kondekaga oli 6,5 ohmi ja ilma kondekata 3,5 ohmi.

Comment

Näeb siis millalgi pilte ka või pean ise pildistama tulema? :unsure:

Comment

ei kes see muu ikka pilte teeb kui sina aga rõhutaks sõna millalgi.

Comment

Ära unusta ka seda, et valjukad sul alles sissemängimata - esialgu neid katsetades tundubki asi päris jube ja tahumatu olema, pärast on aga päris kena.

Jõudu tegemisel!
                    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                    indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Eks kõrvad ka harjuvad teatud aja jooksul h34r:

Comment

nii, tähendab kõlarid on olnud viimistluslikult valmis juba õige mitu nädalat.
                        tuli oodata lihtsalt piisavalt viitsimist kogu värk ära lõpetada. kuigi ka praegu on üks ajutine pisidetail vaja kõrvaldada, aga siiski. pildid teile, kallid kaasfoorumlased

pikemalt kirjutan kuulamiselamustest mingi teine aeg, praegu kellaaeg hiline.

Comment

Vot see on väga ilus tõesti kohe väga ilus. Tubli töö 5+

Comment

Zen, tubli töö! Hea eeskuju teistele!

Comment

Tõesti hästi välja kukkunud välimus . Ainuke asi, et invertertoru võiks ehk ka musta värvi olla, läheb teemaga paremini kokku (elemendid kah mustad). Juhtmeterminalidest tahaks lähemat pilti näha.

Tõnu

Comment

väga hea viimistlusega kõlaripaar. Ja välimusega pole ka liialdatud B)
                                TeamRMS

Comment

Working...
                                X