väääuu. .. kas nyyd on kõik hakanud omale riiulikõlareid tegema?.. igatahes.. väga ilusad näevad välja kyll.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Minu süsteem
Collapse
X
-
eix666
kastid kui sellised küll ülikenad...
aga kas olen mina ainus, kellele tundub, et puhas puit ja mustad elemendid just kõige paremini kokku ei sobi? :unsure:
Comment
-
aga kas olen mina ainus, kellele tundub, et puhas puit ja mustad elemendid just kõige paremini kokku ei sobi?Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
eix666
eks see puhtalt maitse asi ole ka tegelikult, kellele ema kellele tütar nagu öeldakse....samas kes teab, kui oma silmaga näeks, võibolla hakkaks meeldimagi...hetkel ju ainult pildi vahendusel... <_<
Comment
-
kirjutaks nüüd pire juttu ka kõlarite kohta.
viimistlus jah, sai seesugune valitud nagu näha. üldiselt olen väga rahul. kuna praeguses toas on ka palju haljast puitu, siis sobivad paigutada praktiliselt igale poole. ja paigutuspaindlikkus on ka üks asi, mis mulle nende juures meeldib. nüüd saan paigutada kõlarid otse omale nö. nina ette ja saab hakata rääkima juba korralikust muusika kuulamisest.
soundi pool on samuti väääga meeldiv. praegusel hetkel läheks juba nö. next step üsna kalliks ettevõtmiseks ja ei ole veel ka konkreetseid plaane teenud. mõnda aega naudin neid ise. kuigi jah, mõtted mõlguvad aga see selleks. põhimõtteliselt võib neid lugeda idee poolest Indreku nr1 kloonideks. niivõrdkuivõrd. gabariidis on meil pisikesed erinevused. minu kastid olid vist isegi lausa 0,2l suuremad ka filtris on erinevusi ja ka täitematerjali hulgas on väikesed erinevused. filtri lõppviimistluse panin ise intensiivse kuulamise käigus paika, samuti sai oma maitse järgi pandud ka vatiini.
testimise ajal kuulasin JMlabi testplaati, Diana Kralli, ühe tuntud prantsuse keelpillikvarteti plaati( ei viitsi neid kuradi prantsuskeelseid nimesid kirjutama hakata ) ja loomulikult kui Uriah Heepilt üks lugu, ilma milleta ma ei kuula ühtegi kõlaripaari :P Circus on selle loo nimi siis. üldmulje jätsid nad mulle kui väga mahedad ja tasakaalukad kõlarid, samas mitte oma värvingut või "attitude" kaotamata. mahedus olenes muidugi suuresti ka filtrist. kui sakus Indreku juures käisin siis oli temal prooviks veidi teine filtrikonf ja mängisid minuarust veidi teravamalt. bassiosa on minu vajadusi väga rahuldav. on olemas piisavalt subbassi, et täita kogu minu muusikamaitse spekter ja ka üllatavalt selge ja adekvaatne midbass. panin korraks ka subwooferi lisaks, aga ei. pole mõtet. kesksagedus on värinaid seljal esile kutsuv. naisvokaal kõlab väga pehmelt, aga samas mitte mudaselt ja üldsegi mitte liiga "layed back". võrreldes BG20-ga siiski hoopis teine tera. kas nüüd parem või halvem aga hoopis teine kohe. kõrged on samuti piisavalt mahedad, samas mitte liiga. teravus on ka täiesti olemas. selle hinna kohta, mida need tweeterid maksid olen ma täitsa meeldivalt üllatunud.
kuna sai Indrekuga ka klubis käidud ja siis kohe järgmine päev sakku põrutatud on mingi võrdlusmoment ka mõnede teiste kõlaritega olemas. ütleme nii, et oma kõlareid eelistaksin kindlasti mingitele kaheribalistele ligemale 7k maksvatele polkidele ja infinitytele, mis millegiga silma paista ei suutnud. et täit võrdlust audese bravodega tuua peaks ilmselt rohkem kuulama. bravode bassiosa oli minuarust kuidagi tugevam/selgem, aga samas laiutas neil kuskil kesksageduses auk, mis tuli eriti välja viiuli puhul. tuhm tundus kuidagi või nii. seda auku enda kõlarite puhul ei tähelda. üldiselt võib asja kokku võtta nii, et olen väga rahul ja naudin oma kõlareid täiel rinnal, aga ega see viimaseks projektiks jää
Comment
-
Seal eespool oli üks vaidlus selle kohta mida nende tornidega on hea kuulata jne. Mul on endalgi plaanis üks projekt Visaton BG kahekümnetega, aga asi on selles et kuna ma kuulan absoluutselt igat sorti muusikat, kas siis on mõtet sellel. Näiteks kui ma mingit metalit kuulan kas siis need kõlarid mängivad sama hästi kui klassikat kuulates?
Comment
-
nii, nüüd panin kõlarid müüki. müügikuulutusele viide siin.
miks? hing ihkab uute katsetuste järele tore oleks ka uuele projektile high-end lipik mingil määral külge saada. plaan esialgu selline, et kui juhtub nii, et kui kastid müüdud peaks saama siis see rahasüst finantseeriks ainult midbasside ostu. ülejäänud arengud toimuksid vaikselt ajapikku vastavalt võimalustele. see on siiski ainult plaan, mis tegelikult juhtub seda näitab elu.
mõni konkreetne mõte ja eelistus juba on, aga need on siiski veel ideetasandil mõttevälgatused ning nendest siinkohal pikemalt ei räägiks.
Comment
Comment