ütlen kohe algusex, et minu jutu mõte pole indreku kõlle maha teha. ma ei saagi seda teha, kuna ma pole neid ei kuulnud ega näinud. aga ma tahan öölda, et krall, buble ja jones ammugi siis veel pink floidi rahakõlin ple küll kõllide testimisex õiged asjad . need kõlavad ka üsna keskpäraste kõllidega üle keskmise. selline odav efekt aga annab oma tulemuse kas te kuulasite ka indreku testplaate? aga isegi kui kuulasite siis ilmselt sul polnud võimalik seda millegi muuga võrrelda. sa ei saanudki märgata sellist efekti kui yx lame tavaline asi äkki muutub päris muusikax. mina olen seda korrax kuulnud. ja see avaldab muljet.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Minu süsteem
Collapse
X
-
JMLabi testplaat oli olemas tõesti.
edit: ja kodanik walwal, ma kuidagi päris hästi ei mõista mida te nüüd täpselt öelda soovite.
paneme asjad paika, testplaat on testplaat, kus igale loole on antud konkreetne väljund, et temaga oleks otstarbekas teatud sagedusvahemikku hinnata. ok, arusaadav ja kõik, aga minuarust on ainult testplaadiga hindamine veidi äärmuslik. lood ise, kahtlemata, on salvestatud kõrge kvaliteediga aga sellise maksumusega kõlarite juures ei ole mõistlik hakata pilli lõhki ajama, et ühes konkreetses loos kõlaks ühel konkreetsel hetkel üks konkreetne taldrik hästi. mina eelistan siiski kuulata muusikat ( ärge nüüd hakake sõnasabast kinni tähenärijad), mis loob sellise üldpildi nagu minu kõrvale meeldib. kahtlemata on testplaadid väärt abimehed, aga muusikat mida neile ei jõua on palju rohkem, ning andke andeks, seda enamust mis neil plaatidel ei esine ma paraku kuulangi.
Comment
-
Aga need pole ju otseselt minu kõlarid - jah, puutöö osa on tõesti minu tehtud, vastavalt tellimusele.
Filtriga aitasin esialgu niipalju, et saaks midagi häälitsema, eks Zen peab tragi ise olema ning neid konkreetseid kõlareid pisut oma maitse järgi ülehäälestama. Lisaks, netis on samade valjukatega erinevaid projekte, kust üht-teist on kõrvataha võimalik panna.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Originally posted by Zen@Sep 19 2005, 16:09
kokku sai kompunnitud mingi filtrialge ja häälestamine võiks alata. ka sellest võib mingeid pilte olemas olla, mitte küll minul kahjuks. häälestamiseks kasutasime heliteoseid Diana Krallilt, Norah Jonesilt, Stingilt, Uriah Heepilt, Michael Buble'lt ja kindlasti veel kelleltki.
Comment
-
Originally posted by Zen@Sep 19 2005, 22:14
JMLabi testplaat oli olemas tõesti.
....
paneme asjad paika, testplaat on testplaat, kus igale loole on antud konkreetne väljund, et temaga oleks otstarbekas teatud sagedusvahemikku hinnata.
Ta on tehtud ikka kõlarite vidage varjamiseks ja igale maitsele sobitamiseks mitte kõlari vidage leidmiseks. Umbes nii, et pane mis tahes kõlarist mängima ja spets suudab võhiku selle abil pehmeks rääkida. Ka praktikas tõdetud, et teeb igast s*-st vähemalt sepiku, mõnest ka saia.
To Walwal: pink floidi kella helin ja bassi kõmin (mis ka parimad wuufrid hätta jätab ) paar lugu eest poolt on palju paremad. <_<
Comment
-
To Moi:äratasid minus huvi, polegi ammu kuulanud.kuulan kindlast. aga testplaat ikkagi miski ülevaate annab. võib-olla mõned neist on kehvemad, mõned objektiivsemad. see juba nagu teine rida. igatahes kui mina siin kuulasin erinevaid, oli mu tuju täiega rikutud. aga nohh, ma tean, mul on asi cd mängijas hetkel. kui kunagi saan välja vahetatud, siis kuulan uuesti.
Comment
-
niisiis, rahutu hing.
asjalood nüüd sellised http://www.tevalo.ee/foorum/index.ph...T&f=14&t=21837
Comment
-
Vs: Minu süsteem
tere,
Otsustasin ka teha endale lairiba kõlarid MDF plaadist. Võibolla olete nõus jagama detaile, kuidas (joonised, milline filter, skeem) valmistasite jutuks olnud lairiba tornkõlarid, kui saladus pole? Visatoni kodulehel on ainult high-end elementidega variandid.
Pluss küsimus võimsuse kohta, mida kaks BG20 elementi suudavad mängida, pluss jätkuv probleem kõlarite takistus, minu 100 W võim tahab 8 oomiseid.Pole kuhugi areneda
Comment
-
OK juba sain vist aru, et selline info liigub ainult papi eest. Vist tuleb kuhugi spetsi poole pöörduda ses küsimuses. Seniks natuke mõlgutan veel mõtteid, lasen asjal seeduda. Lairiba on olnud mu teadvustamata salasoov juba ammu, ausalt öeldes oleks mono veelgi lihtsam ja parem - a'la televiisori heli, mis mitte kunagi ära ei tüüta.Pole kuhugi areneda
Comment
-
Mis monoloogi sa siin pead?Hea,et sattusin peale,muidu oleksid võinud hulluks minna!
Tegelt pane kõlariteema otsingusse LAIRIBA ja hakka lugema
Parimat,
Crimsonviimati muutis kasutaja Crimson; 04 m 2006, 15:39.
Comment
Comment