Teade

Collapse
No announcement yet.

kust osta valjukaid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kust osta valjukaid

no tervist,

siuke probleem, et on kange huvi tekkinud valjuhääldite (eriti just audes 70W81-8) vastu.
    aga kust neid veel Tallinnast osta saab, kui just tevalost, noorest tehnikust, a-kaablist või oomi poest valiku vai hinna poolest ei sobi.
    nii et ons veel teisi toimivaid müügipunkte?

leib

sinule kõige kasulikum lahendus on otse AUDESEST, mis asub JÕHVIS vaata AUDESE koduleht sealt saad aadressi helista lepi kokku ja mine järgi.otse tehasest ostes saad tehase hinnaga.

Comment

see oleks üks võimalus, aga äkki on teisigi. audes on lihtsalt üks variantidest.
      nii et küsiks ikke edasi.

Comment

Miks nad siis hinna poolest ei sobi? Tahad tüüpilise aretajana väikse raha eest head asja saada?
        Kahjuks nii lihtsalt need asjad ei käi.

Kui Noores Tehnikus valjukaid hetkel pole, siis tähendab et nad on otsas - tuleb varsti jälle. Kui kannatust on oodata, siis võta sealt - kui pole, siis mine tehasesse, kuid suurt võitu sa ei saa. Audese hinnapoliitika on lihtsalt nii üles ehitatud, et laias laastus teeb see ikka ühe välja kas osta poest või võtta tehasest - nad ei ole huvitatud edasimüüjatega tülli minemast ja eraisikutega kauplemisest. Nimetage seda kasvõi kangekaelsuseks või ma_ei_tea_milleks, aga selline on äri.

PS! Soovitaks Visatoni valiku üle vaadata - seal teinekord väga sobilikke valjukaid olemas.
        Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
        indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Originally posted by intz@May 10 2004, 14:22
          Audese hinnapoliitika on lihtsalt nii üles ehitatud, et laias laastus teeb see ikka ühe välja kas osta poest või võtta tehasest - nad ei ole huvitatud edasimüüjatega tülli minemast ja eraisikutega kauplemisest. Nimetage seda kasvõi kangekaelsuseks või ma_ei_tea_milleks, aga selline on äri.
          See otse tehasest tellimine on jah rohkem mõeldud nendele, kelle kodulinnas ei ole Audese elemente müüa. Kui ikka müüakse poes, sis on mõttekas sealt osta, mingit erilist erinevust hinnas ei tohiks olla.

Comment

Originally posted by erx+May 10 2004, 13:35--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (erx @ May 10 2004, 13:35)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-intz@May 10 2004, 14:22
            Audese hinnapoliitika on lihtsalt nii üles ehitatud, et laias laastus teeb see ikka ühe välja kas osta poest või võtta tehasest - nad ei ole huvitatud edasimüüjatega tülli minemast ja eraisikutega kauplemisest. Nimetage seda kasvõi kangekaelsuseks või ma_ei_tea_milleks, aga selline on äri.
            See otse tehasest tellimine on jah rohkem mõeldud nendele, kelle kodulinnas ei ole Audese elemente müüa. Kui ikka müüakse poes, sis on mõttekas sealt osta, mingit erilist erinevust hinnas ei tohiks olla. [/b][/quote]
            kas tartusse kah juhuslikult mõni selline koht tekkinud kust elemente osta saaks või tuleb tehasest ikkagi tellida ja ma olen kusagilt poole kõrvaga kuulnud et 1.mail tõusid hinnad-vastab see tõele?

Comment

nohh.
              arvasin aga ei uskunud.
              tundub, et vist tõepoolest audesele selles hinnaklassis eestis konkurenti polegi. nii et siis sammud noore tehniku suunas, siiski.

ps. mingit "erilist kõva" kõlarit ei plaani ehitada, vahetan vanadel kõlaritel riknend sisu.

Comment

Hinna vahe tehasest tellides ja näiteks noorest tehnikust ostes on maksimum 20 eeku. Postikulu lihtsalt päris pirakas ja ei tasu eriti ära

----------
                Tegelt peaks kõlari ehitajad siin mingi liidu looma, et tellivad koos elemente audesest, mingi positiivne hind annaks vast ikka välja kaubelda, kui paar kymmend elementi korraga tellida.

Comment

Originally posted by mtts+May 10 2004, 17:15--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mtts @ May 10 2004, 17:15)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>
                  Originally posted by erx@May 10 2004, 13:35
                  <!--QuoteBegin-intz
                  @May 10 2004, 14:22

See otse tehasest tellimine on jah rohkem mõeldud nendele, kelle kodulinnas ei ole Audese elemente müüa. Kui ikka müüakse poes, sis on mõttekas sealt osta, mingit erilist erinevust hinnas ei tohiks olla.
                  kas tartusse kah juhuslikult mõni selline koht tekkinud kust elemente osta saaks või tuleb tehasest ikkagi tellida ja ma olen kusagilt poole kõrvaga kuulnud et 1.mail tõusid hinnad-vastab see tõele? [/b][/quote]
                  TARTU

EXPERT

Teguri 37
                  tel: 07 366 477
                  faks: 07 366 477
                  S A C
                  Siberian Audio Concept

Comment

Expert myyb edasi ainult valmistoodangut ehk kõlareid. Tartusse valjuhääldeid tellida saab ainult tehase kaudu. Seda yhise liidu asja on ka siinmail tehtud, kuskil 30kg valjukaid saadeti Tartu meestele. Jakim teab täpsemalt.
                    kris@andmevoog.eu

Comment

Originally posted by dixo@May 11 2004, 04:43
                      Expert myyb edasi ainult valmistoodangut ehk kõlareid. Tartusse valjuhääldeid tellida saab ainult tehase kaudu. Seda yhise liidu asja on ka siinmail tehtud, kuskil 30kg valjukaid saadeti Tartu meestele. Jakim teab täpsemalt.
                      Oli hind ka märgatavalt odavam ve ?

Comment

No kokkuhoid oli kuskil 30-50.- näost.
                        kris@andmevoog.eu

Comment

Originally posted by dixo@May 11 2004, 19:00
                          No kokkuhoid oli kuskil 30-50.- näost.
                          natsa rohkem kui oleks üksi tellinud oleks mingi pea 700 läinud ma uurisin tänu jakimile oli see summa 585 eek
                          sry dixo ei tahtnud näägutada.

Comment

Minu viga :P Kuid jah, kokkuhoidu ikka oli.
                            kris@andmevoog.eu

Comment

Working...
                            X