Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvutile kõlareid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Arvutile kõlareid

Esmalt postitatud moi poolt Vaata postitust
    Mauser küsib STEVAL-CCA030V1 eest 160 eur (seal sees siis APWLink ja STA350BW plaat), pole väga odav lõbu.
    Nõus, pole. Aga mine suvalist DSP vidinat ostma, maksad kohe mitu korda rohkem. Kui ühe eval plaadiga juba oma vajadused paika tuunid, siis eeldavatasti saad sealt seaded eksportida ja suva prosega STA kivisse laadida, kasutades neid odavaid hiina plaate. Ma ise ehk läheks seda rada, kui teema üleval oleks. Mul on üks STA326 võim, olen tema heliga rahul, sellepärast on usaldus olemas selle tee vastu. Võrdlusena näiteks MiniDSP digivõimu mooduliga, mida küll ei tahaks muuks kasutada kui mõõtmiseks. Aga kellele ema, kellele tütar, igaüks peab oma valikud ise tegema
    Toidan trolle!

Comment

Mul küll alguses oli plaan ikka valmis kõlarid osta, ei ole eriti viitsimist ja ruumi kõlarite ehitamisega tegeleda.
      Puht objektiivsete numbrite järgi ei tundu STA350 olema ka selline kivi millega mängimise alla palju aega, raha ja korralikke valjukaid kinni panna.

Comment

Mul küll alguses oli plaan ikka valmis kõlarid osta, ei ole eriti viitsimist ja ruumi kõlarite ehitamisega tegeleda.
        ju sa pead ikka mäe juurde minema, kui ei leidu mõnda mäge, mis tuleks sinujuurde :P

Comment

Et tuleb ikka ise ehitada, kuna selliseid mida tahan, ei ole olemas?

Comment

Just. Te juba olete alustanud siin prototüüpi loomist, nagu ma aru saan.

Comment

Puht objektiivsete numbrite järgi ei tundu STA350 olema ka selline kivi millega mängimise alla palju aega, raha ja korralikke valjukaid kinni panna.
              Nojah, ma jäin vist sellesse kinni mis sa vahepeal rääkisid, et "kui selle DSP-le oleks ligipääs mingi kättesaadava tarkvaraga".

Sul oleks elu palju lihtsam, kui sa oleks nõus laua peale pisut ruumi eraldama võimule ja leppima passiivsete kõlaritega. Need võimud on väga kompaktsed, nagu d802 või Alientek d8 ja laual palju ruumi ei söö.
              Mul on endal arvutilaual sarnane eelmise põlvkonna kombo - isetehtud kompaktses kestas Tripathi võim, Wolfsonil baseeruv dac ja Missioni bookselfid. Siin käib küll signaal vahepeal analoogiks, tollal veel polnud pure digitali. Mu D802 teenib hoopis elutoa stereovõimuna.
              Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud redart poolt Vaata postitust
                Võrdlusena näiteks MiniDSP digivõimu mooduliga, mida küll ei tahaks muuks kasutada kui mõõtmiseks.
                Millisest minidsp'st jutt ja mis sellel häda on?

Lingitud "pwr-ice"peaks olema kõigi korralikel digivõimude baasiks, digisisend ka olemas.
                Üks projekt mida selle võimu tarvis promotakse.

Comment

See millele ma viitan on nende vana MiniAMP, ammu tootmisest maas. Uuemaid pole kuulnud. Tõin selle näitena, kuna mul üldiselt on digivõimudega väga head kogemused, nii vanemast ajast tripathiga kui viimasel ajal mitme erineva kiviga. Väikse võimsusega kividest näiteks TFA9879.
                  viimati muutis kasutaja Scott; 02 m 2018, 03:47. Põhjus: eelnevat postitust ei pea täielikult tsiteerima
                  Toidan trolle!

Comment

Esmalt postitatud Sully poolt Vaata postitust
                    Millisest minidsp'st jutt ja mis sellel häda on?

Lingitud "pwr-ice"peaks olema kõigi korralikel digivõimude baasiks, digisisend ka olemas.
                    Üks projekt mida selle võimu tarvis promotakse.
                    Minu jaoks on seal see probleem, et peale DSP-d käib seal signaal analoogiks ja siis PWM-digi võimu lõpus uuesti analoogiks.
                    Kõlareid otsin just selliseid, kus digisisendist saaks DSP filtritega kahte ribasse signaali ja siis digist otse PWM-digi võimuga valjukatele.
                    Hind ka koos kõigi maksudega tuleb pea 1000 eur kahe võimu eest, mis on liiga palju.
                    viimati muutis kasutaja moi; 02 m 2018, 09:40.

Comment

Kõlareid otsin just selliseid, kus digisisendist saaks DSP filtritega kahte ribasse signaali ja siis digist otse PWM-digi võimuga valjukatele.
                      Hakka aga prototüüpi looma....
                      viimati muutis kasutaja Scott; 03 m 2018, 07:00. Põhjus: ei pea kõike täielikult tsiteerima

Comment

Kui seda uskuda: https://www.diyaudio.com/forums/clas...st2884265.html
                        https://www.diyaudio.com/forums/clas...st4521780.html siis tundub nagu "dead end" olema mu tahtmine.
                        viimati muutis kasutaja moi; 02 m 2018, 10:58.

Comment

tundub nagu "dead end" olema mu tahtmine.
                          Mitte tingimata. Oleme leidnud, siis üsna otsene läbilaskmine on välja töötatud. mina näeks ideaalis ainult 3-4 kivi SPDIF ja võimendi väljundi vahel: SPDIF>PCM>DSP(mis enamasti teeb DACi juba ära)>lõppvõimu kivi. Ehk rahuldud ainult ühe DAC-iga enne lõppvõimu ning keskenduda lõppvõimu täpsusele/stabiilsusele? Hea oleks DSP, mis saab SPDIF-iga hakkama, näituseks https://www.hifiberry.com/build/guid...spdif-dsp-box/
                          Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Huvitav, kas keegi kohalik müüb seda sel viidatud lingil? Kuidagi eestipärane nimi piltidel...
                            Erilahendused.
                            PS või mail.

Comment

Minu poolt oligi teema idee, et kõlarid oleks otse digis kõik, "tavalised" arvutikõlarid on mul olemas.
                              Kui nüüd neid full digi kivisid vaadata, siis uuemate kivide kohta on antud ka THD sagedusesõltuvus (vanadel on ainult ühel sagedusel, ilmselt kõige väiksema moonutusega 1 kHz), siis ei ärata need usaldust, mul on põhikõlaritel 50 Hz peal 10W juures ka väiksem moonutus kui nendel võimudel 1 W juures. Lisaks ei usalda ma eriti DSP-d, mis on ~5 EUR maksva kivi sees koos võimendiga.
                              Pildil siis näiteksTAS5731 THD.
                              Click image for larger version

Name:	TAS5731 THD.PNG
Views:	1
Size:	34,3 KB
ID:	871479

Comment

Pole küll ribbon, aga nii digitaalsed kui saab:

The Klipsch R-15PM powered speakers deliver highly efficient, powerful sound to engulf listeners in their favorite movies and music. Shop Now.

viimati muutis kasutaja suur13; 03 m 2018, 22:13.

Comment

Working...
                                X