Teade

Collapse
No announcement yet.

Milliseid Radiotehnika S-90-neid soovitate?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Praegu on ju "pumbad" nii üleshaibitud, popid ja noortepärased, mida suurem, mida rohkem kummi, ja mida rohkem liigub ning müristab seda ägedam ju! No kõrged võiks ju kah sellised vingelt teravad olla, siis on veel eriti kuul! Kui ikka eluaeg sellist "saundi" kuulnud, ei oskagi midagi paremat tahta.
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

    Comment


      #32
      Tere!
      Viimasel ajal olen täheldanud, et kui keegi küsib mõne kõlari kohta siis hakatakse kohe neid maha tegema ja midagi muud soovitama.
      Nagu aru võis saada, et inimene tahtis antud mudelitest parimat. Kas siis raske on soovtada inimesele nende seat enda arvates parim valik ja suruda oma emotsioonid nende kõlarite suhtes alla. Ega te neid ju omale ei osta!
      Minu arvates ei ole neil nii hullu viga midagi, alguseks käivad küll!

      Comment


        #33
        No kõlaritega on tegelikult umbes sama lugu nagu autodega - kui keegi küsib, kas Lada 110 või 112, siis soovitatakse hoopis kasutatud Mercedes/BMW osta, või raha juurde koguda ning uuest peast midagi korralikumat hankida.
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

        Comment


          #34
          Püüaks niiütelda teema algataja küsimusele ka vastata, mitte niisama siin targutada.
          Ise olen kuulanud vist pea kõiki S-90 mudeli variante. Viimane neist ei ole enam isegi S-90 vaid S-150 supersound. Sellel viimasel on kesk ja kõrgsagedused rohkem esile tulevamad kui eelmistel mudelitel. Oleneb sellest mis muusikat kuulama hakkad nendega. Aga S-90 D on päris enamvähem juba.

          Comment


            #35
            ei saa heietamata jätta:
            S90-nete kirujad - soovitage, mida siis algaja saab endale ~1500 krooniga?
            (kõik ei pruugi olla sündinud tikksaag ja jootekolb näpus)

            Ja see "tümaka" faas - enamuse puhul mööduv etapp, tuleb lihtsalt läbi põdeda. Odavaim vist on sellekstarbeks ise klopsitud(töörõõm) KA woofer ja Y101 mis "aitab" muusikakeskusel "paremini kõlada".
            -

            Comment


              #36
              ~1500 krooniga saab nt. Estonia 35-AC-21, mis peaks S-90 peajagu paremad olema. Lisaks on ka Visatonil valikus elemente, mis on üsna odavad, aga alustuseks käivad hästi (WS- ja DT-seeria, nt), filtrid ja kasti võib ju lasta kellelgil (tuttaval) teha, valjukate sissekruvimisega peaks igaüks hakkama saama. Kui vähegi huvi ja viitsimist on saab ka jootekolviga sinasõbraks. Ise ei ole seda ess-üheksakümne- ja Kinga-tõbe läbi elanud, alustasin sellega, et ammu-ammu tegin mingist vanast vene valjukast vanadele arvutikrappidele "subwoofri", järgmine etapp oli 500.- Luxeoni arvutikõlarite (mis vähemalt näevad kõlarite moodi väljagi) modimine, (need teenivad ühikatoas siiani truult edasi, peale võimendi eraldi "korpusesse" suskamist, raadio külge ehitamist, lõpukivide vahetust ja kastide kinnisteks ümber tegemist, teevad päris korralikku saundi isegi ), siis hüppasin kohe Visatoni ja vanakoolivõimude peale, edasi liiguvad mõtted lairiba ja Gainclone-i poole... Oijah, olen tõve külge saanud ja see on ravimatu h34r:
              Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

              Comment


                #37
                Originally posted by radiotehnika35@Oct 6 2004, 11:40
                Kas siis tõesti on ainult üks asjalik kõlaritootja-AUDES. Ei ole kahjuks neid eriti kuulanud ja ei taha laita aga üks aga siiski on... välimus-mulle näiteks ei meeldi a la pooleteisemeetrised kastid mil laiust vast 20-25 cm...kuidagi imelikud on.Ja kindlasti sõltub see kõllivärk kuulatavast...mina näit kuulan rohkem rocki ja metali valdkonda... mingi viiulimängu v.m. sellise jaoks on Audesed vast jah head aga... .
                Kas keegi oskab midagi rääkida Korvet´i 150AC001 kohta? Olen trehvanud mingis Hi-Fi ajakirjas, et pidid päris head olema? Või 35AC021 Estonia omad, lahjad natse on aga, helipilt?Ja kas Audes mingeid selliseid kõlle toodab mil bassikas mingi 25+ cm ka on, ehk teab keegi?
                ma sain endale 2000.- eest kasutaja novembre käest korvet 150ac001'd.. mingisugune hi-fi modimine on kah tehtud.. kõrgsagedused vahetatud ja... no olgem ausad.. S90 on sellest ajast saati karmi tolmukihi all pööningul...
                Philips FA-960 + 2x Korvet 150AC001

                Comment

                Working...
                X