Kust saaks s70 filtrite skeemi ? Ei jaga välja kuskohas see kõrge ja keskmise väljund on Mida arvate kui näiteks kesmine ja kõrge ära võtta ning võim ka seest ja siis kõrge koha peale inventer panna, kuigi muidu kinnine ja kasti maht ka suureneb tänu sellele.
Teade
Collapse
No announcement yet.
S70 mod
Collapse
X
-
Originally posted by matsa@May 23 2004, 20:47
Kust saaks s70 filtrite skeemi ? Ei jaga välja kuskohas see kõrge ja keskmise väljund on Mida arvate kui näiteks kesmine ja kõrge ära võtta ning võim ka seest ja siis kõrge koha peale inventer panna, kuigi muidu kinnine ja kasti maht ka suureneb tänu sellele.
-
Subbar juurde????milleks.S70 mängib piisavalt madalale.(vähemalt minu jaoks küll)on küll kasti maht väike aga bassi esitamisega saab ta vägagi edukalt hakkama.Ära parem üldse torgi neid.Müü parem kellegile teisele maha kes neist rohkem lugu peab ja ehita endale mingid "mürtsumasinad"muusika on kuulamiseks
Comment
-
nojaa.. vahva et khe vigisema hakatakse . 'mürtrsumasinatest' juba siiber. Niisiis seletan siis asja teistmoodi: Sai ostetud 2 s70 mis üks on korras ja teine ainult koos 75gd-ga ja katkise keskmisega ja ilma kõrgeta, sees polnud ei võimu ega seda eraldi kasti keskmise jaoks, no nüüd ma mõtlengi mida teha selle teise kastiga ja filter oli eraldi kaasas. ei tahaks nüüd teist tervet selle pärast lammutama hakata et näha mis juhe kuhu. Et jah loodaks mõnd ideed mis siis teha kas elemendi asemele või siis pisut modida sedaRoadstar 5.1 receiver + Audes 75W102-4 ; Brig 001 (hetkel vigane) + 2xS70+2xS30B; Audes 75W82-8
Comment
-
Originally posted by Mad BLS@May 24 2004, 18:29
Ei hakka vigisema kah - lihtsalt maailmas on palju paremaid valjukaid, kui s70 omadühe puuduva võimu saaksid minu käest, aga see veidi katkineRoadstar 5.1 receiver + Audes 75W102-4 ; Brig 001 (hetkel vigane) + 2xS70+2xS30B; Audes 75W82-8
Comment
Comment