Teade

Collapse
No announcement yet.

Kogemused erinevate lairiba elementidega

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kogemused erinevate lairiba elementidega

    Teen siis otsa omaltpoolt lahti.


    Olen viimase nädala kuulanud Visatoni BG13 lairibavaljukaid OB konfiguratsioonis. Helilava on meeldivalt suur (Olgu lisatud, et kuulamisruumiks tavaline korterelamu elutuba, mille pinda ~21 ruutu). Tonaalsuse seisukohalt pole kah muid probleeme, kui, et alla 200hz helilaineid need pisitillukesed lairiba elemendid ei tooda Suur muhk sageduskarakterisikas on kuuldav, kuid ei häiri. Vokaal on üsnagi tugev ja pealetungiv,kuid kõrgete osa suhteliselt külmaks jättev (Oma üldise iseloomu poolest).

    Üldiselt võib selle hinna eest saadud tulemusega rahule jääda, kuid hing ihaldab miskit muud, miskit elavat mis ka kuulaja pöördesse ajaks. Kuna kõlalaud osutus liiga suureks, siis tekkis mõte sinna 8" vene 10gd-36k lairiba elementi proovida. On kellegil kogemusi ka sellega ?

    Ahjaa, töötavad need Yamaha CR-420 oldschool resiiveri taga, mis helile ette ei jää.
    kris@andmevoog.eu

    #2
    Arvata on, et suuremad valjukad sobivad nendesse plaatidesse rohkem.
    Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
    indrek@sac.ee, +3725174765

    Comment


      #3
      minu ainukesed kogemused lairibavaljukaga on kogemused selle oranzi rõngaga vene valjukaga mingi 10gd vms. heli oli hea isegi kastita, kuid mingit uberkvalli ega laksu sealt ei saand.

      Comment


        #4
        10gd - 36
        et siis see on see kollase rõngaga element .. sellest kohast veel niipalju et minuarust on see ylihea asi .. ma tegin nendele kastid ymber ja minuarust teevad nad väga head "matsu" , kyllaga sealt bassi (seda mõminat) eriti pole ja mingi tweeteri peaks juurde sobitama kindlalt.. .. kesksagedus tulep sialt väga hästi jne .. igastahes oma raha eest väga hea asi soovitan soojalt

        Comment


          #5
          minu kogemustest visatoni BG20 lairibakatega võib igaüks vastavast teemast ise lugeda. iseenesest mulle lairiba kui selline meeldib. hea, lihtne, puhas.
          aga noh. 101% tulemust on raske saavutada praegu. sellised valjuhääldid, millega vastava tulemuse saavutada saab maksavad ka kenasti. ega meil eriti AERi, Fostexit, Jordanit ja muid eksootilisemaid asju eriti nii kohe võtta ei ole.

          nüüd kui sinu asjadest rääkima hakata tekkis mul kohe paar küsimust. mis cd-mängija sul on, või mida sa üldse signaalallikana kasutad?
          tonaalsuse koha pealt peaksid sa ju ka suhteliselt õnnega koos olema siiski. tegu on ju ometi 5" valjukatega. ja pealegi nende valjukate Fs on ju 170hz. sealt midagi alla selle loota oleks juba utoopia. siiski selle hinna eest on sul asja küll seal ma arvan.

          Comment


            #6
            Lootus sureb viimasena nagu öeldaxe

            Üldiseltsignaaliallikas oli Sony madalama otsa cd-dekk mis kõvastikõvasti raputada on aja jooksul saanud. Samas ei ole muud dekki mul kuskilt ka võtta ning ei tule kah. Sinu süsteemi oleks kunagi täiesti huvitav kuulata.
            kris@andmevoog.eu

            Comment


              #7
              Originally posted by dixo@Jun 6 2004, 13:58
              Sinu süsteemi oleks kunagi täiesti huvitav kuulata.
              kui kuressaarde asja on anna teada. senimaani kui mul vähegi aega on olnud pole kellelegi ära öelnud

              Comment


                #8
                Fostexeid on võtta, mul kapi peal 2tk FE208. Tule osta ära, 2800,- tükk. Kauba peale üks viimistlemata ruuporkast. Näha saab fostexi koduleheküljelt

                Comment

                Working...
                X