Teade

Collapse
No announcement yet.

estoniad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

estoniad

ma tahaksin vahetada välja oma estoniate kesk ja kõrg sageduse kõllid
    kuna üks neist krabiseb veidi ja vahetades uute vastu sooviks midagi ka kvaliteetsemat, aga ma ei tea kas visatoni tootest oleks midagi sobiliku kõlarid on estonia 35 ac 021

osta midagi audeselt.. mul yx sõber vahetas välja muidu bassika ja palju paremini ikka mängib... aga ma arvan et su kõrg ja kesk lähexid ka palju paremax...
    Loll pea on käte ja jalgade nuhtlus!

Comment

see on ka jah üks variant aga minu teada tartus ei müüa audese elemente

Comment

Originally posted by sordio@Jun 23 2004, 12:35
        ...aga minu teada tartus ei müüa audese elemente
        Tehasest tellid, kasutades ELS'i teenuseid...

Comment

ei hakka uut teemat tegema aga küsin, et ehk oskab keegi suht täpselt näidata/öelda mille vastu vahetada samade estonia kõllide bassikad.
          hakkas raibe krabisema ja nii, et kuulata ei kannata
          tänud ette

Comment

Originally posted by desert_fox@Jun 25 2004, 20:22
            ei hakka uut teemat tegema aga küsin, et ehk oskab keegi suht täpselt näidata/öelda mille vastu vahetada samade estonia kõllide bassikad.
            hakkas raibe krabisema ja nii, et kuulata ei kannata
            tänud ette
            Vb aitab lihtsalt jootekolvi kasutamine Mu radiotehnika s-90 vajasid kord kuus tinutamist
            Kõik pole kuld mis hiilgab

Comment

Originally posted by brat@Jun 25 2004, 21:44

Vb aitab lihtsalt jootekolvi kasutamine Mu radiotehnika s-90 vajasid kord kuus tinutamist
              [/quote]
              katkusin teise lahti ja silma küll ei hakanud, et miski asi vajaks kolvi õrna kuid kuuma puudutust. või ei saanud ma sellest vajadusest aru
              küll aga muutus krabin justkui tugevamaks kui valjuka 180 kraadi keerasin. krabin kostub ka juhul kui käega õrnalt membraani liigutada.
              lõhnab ikka vahetuse järgi nagu mar saan?

Comment

Originally posted by desert_fox@Jun 26 2004, 07:55

katkusin teise lahti ja silma küll ei hakanud, et miski asi vajaks kolvi õrna kuid kuuma puudutust. või ei saanud ma sellest vajadusest aru
                küll aga muutus krabin justkui tugevamaks kui valjuka 180 kraadi keerasin. krabin kostub ka juhul kui käega õrnalt membraani liigutada.
                lõhnab ikka vahetuse järgi nagu mar saan?
                [/quote]
                Vaata membraanile minev juhe üle, arvatavasti asi katki kulunud. Tyyp viga vanadel kõlaritel. JA siis jootejaam sooja ja anna tina Pole siin midagi vaja vahetada...

Comment

Ee ... Tartus saab audesi elemente tellida Expert kauplusest Teguri tänalav. B)

Comment

uurisin siis veidi pingsamalt (kuigi sai seda ka varem tehtud) ja mulle tundub, et juhtmed on kõik kinni nii nagu peab/peaks. tuleb ikkagi vahetuse varianti uurida ja küsin siis uuesti, mille vast vahetada välja estoniate bassikad?
                    või on see suva kuni takistus ja auk sobivad?

Comment

Kui käega asi liigutades ka krabiseb, siis lihtsalt pool käib vastu magnetit -kas on pool tsentrist väljas või ära põlenud. Kui tsentrist väljas, siis aitab mõnikord elemendi teist pidi keeramine, asi vajub lihtsalt gravitatsiooni mõjul tagasi. Kui ikka igat moodi liigutades krõbiseb, on ikka pooli traat kuumenedes papist aluse ära põletanud ja nüüd traat ise liigub kuidas juhtub seal pilus.

Comment

No kui käega liigutades krõbiseb siis magnet tsentrist väljas minu arvamuse järgi. Selle saab ka tavaliselt tsentrisse. S-90 kõlaril sai näiteks magneti lahti keerata ja tsentrisse panna. Estoniat pole kunagi lahti kakkunud. Nood juhtmed seal võid ka igaksjuhuks tinaga üle lasta. Ega mina ka silmaga vaatasin ja arvasin et kõik korras, hiljem jootsin ikka üle ja siis töötas asi normaalselt
                        Kõik pole kuld mis hiilgab

Comment

Kas siis saaks mõne põhjendatud soovituse, mille vastu vahetada välja estonia bassikas

Comment

Kui asendust kusagilt ei leia(poes neid uuena enam ammu pole), siis tuleb vahetada ära Audese 8" kärgbasside vastu - see aga ~~1K väljaminekut. Kas on mõtet, tekib küsimus...sest ära ju tuleb vahetada mõlemad woofrid.
                            Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                            indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

miks tingimata kärgbasside vastu? kas tavalised ei sobiks?

Comment

Working...
                              X