Teade

Collapse
No announcement yet.

Tahaks ehitada Audese analooge

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tegin siis kasti nii nagu oli joonisel. Aga kui paneks kõik seinad vatti täis, va esimene sein kus on elemendid. Et siis vatiga saaks täidetud küljed, põhi, lagi ja paneks taga seinale ka. Mida arvavad targemad, kas panna tagaseinale vatti või mitte? joonisel tagaseinale vatti pole märgitud.

Comment

Pmst ei hakka siinkohal graafikut arvutama vaid mu arvamus on see, et kast võib rahulikult olla puistatud vatti täis
      MSN- taneltreima182@hotmail.com
      telefon katki.

Comment

Kas tweeterid ja kesksagedused võib mingite teiste elementidega ka asendada, kui originaalfiltreid kasutada, või mis sinna veel vahele peaks veel panema (kas piisab vaid takistitest või on vaja teisi poole kah?
        "Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein

Comment

Filter peab olema valjukate järgi, mitte suvaliselt. Nii et niisama lihtsalt ei saa asendada.
          Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
          indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Aga kas mul siis tasub üldse originaalfiltriga jamama hakata, kui kesk- ja kõrgsagedused ümber vahetan, aga originaalbassikad jätan?
            "Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein

Comment

Audes 017 filtri joonis on muidu siin, ja milliseid keskmisi ja kõrgeid soovitaksite.

Comment

No ei ole nagu eriti mõtet, parem siis kohe mõelda uue filtri peale.
                Esimese lõikesageduse, 800 Hz, saaks mõne muu kesksageduse puhul allapoole viia, mis IMO tuleb kasuks. Kui panna ka teine kõrgsagedus, siis ka seda saab omakorda allapoole viia, kuigi 3 kHz on juba päris norm koht lõikeks.
                Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
                indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

Laupäeval lõikan jupid välja, aga on üks küsimus veel: Kui ehitan 21 mm vineerist ja korralikult detailid ühendan (ketassaega lõigatud-sirge äär, liimitud-kruvitud), et kas siis on mõtet kõlari siseservadesse mingeid lisaliiste panna, kui niigi hermeetilise saab. Vineer ka suht paks ju nii et tugevuse probleeme ei tohiks tekkida.

Comment

Võid panna, aga ega kohustuslik pole. Abiks kui keegi kastile otsa kukub, on tugevam :P

Comment

need liistud pole nüüd ilmatingimata vajalikud. Võid ju okastraati ümber katside tõmmata
                      aga liistud panna siis kui materjal liiga õhuke ja kruvid materjali paksuses kinni ei jää.
                      S A C
                      Siberian Audio Concept

Comment

Kui sul ikka korralik pva vahel ja kruvid sees(21 vineeri ideaalne lasta neid), siis ei ole neid liiste vaja ikka kyll

Comment

Kruvide juures pane tähele et ülemises plaadis peab olema kruvi läbimõõduga võrdne auk ja alumises kruvi kehast veidi peenem. Kui sa ülemisse plaati sellist auku ei tee siis kinni ei tõmba. Lihtne ja loogiline, mõned kipuvad unustama ja mõned ei usu.

Comment

Ehk siis pildil ja punaselt.
                            http://www.zone.ee/allar88/%f5petus.JPG?2
                            S A C
                            Siberian Audio Concept

Comment

Arusaadav, tänan abi eest.

Comment

Originally posted by Allar88@Oct 16 2004, 07:03
                                Ehk siis pildil ja punaselt.
                                http://www.zone.ee/allar88/%f5petus.JPG?2
                                no kui juba läheb liistuga tegemiseks, kas poleks targem juba kruvid liistu sisse lasta ? Vastasel juhul puudub suurem mõte kui ehk heli isolatsiooniks kui lauad kõveralt lõigatud h34r:

Comment

Working...
                                X