pole mõtet norida, kiiruga ja uimaselt tegin, liistu mõte siis peitub tegelikult jah selles et sinna kruvid lasta.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Tahaks ehitada Audese analooge
Collapse
X
-
Ma tean et tuleb ilusam, küsimus pole selles üldse, asi on selles et Audese kodukal pole lihtsalt andmeid 70w81-8 mõõtmete kohta. Tegemisvõimalused on mul head, saan kasutada oma kooli tööõpetuse klassi, seal on freesid ja muud vajalikud masinad korralikuks tegemiseks olemas pluss veel juhendaja."Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein
Comment
-
http://www.audes.ee/failid/schematics_1284.jpg
mina küll leidsin mõningaid andmeid, neid otsisid?S A CSiberian Audio Concept
Comment
-
No jah, need olid ingliskeelsel lehel, aga ei saa õiged olla. Kasti laius on 260 mm, selle elemendi läbimõõt aga 268. See peaks olema 75w104-8 V 75w104-4. Seal audese lehel on mõned asjad suht kahtlaselt segi. Eestikeelsel lehel pole üldse andmeid 70w81-8 juures."Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein
Comment
-
http://web.archive.org/web/20030329214217/.../kit/kit017.htm
siin on kõik andmed olemas. Ise ehtasin nende järgi ja kõik klappis suurepäraselt, nii freesimis sügavus kui ka elemendi diameeter
Comment
-
Täna jõudsin asjaga nii kaugele, et panin tükkidest ühe kõlari kokku, ilma liimita veel esialgu. Neljapäeval teen pilte kah ja sis tuleb eraldi teema arvatavasti."Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein
Comment
-
Tekkis üks arusaamatus veel: inverteri pikkus peab olema 75 mm? Aga kust maalt see mõõdetakse, kas esikülje sisemisest pinnast inverteri otsani või välimisest pinnast inverteri otsani? Seal inverteri pikkus joonise kõrval L=75 öeldud
My Webpage"Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein
Comment
Comment