Mul oleks ühte kõlaripaari vaja, kuid ma pole kindel kas osta nad poest valmis kujul või teha ise. Kumb variant oleks soodsam? Olen kuulnud, et praegused lääne kõlarid (mitte kõige kallimad) ei pidanud eriti asjad olema. Kas ise tegemine anab paremaid tulemusi? :unsure: (Pole ise veel kunagi kõlareid ehitanud.)
Teade
Collapse
No announcement yet.
ise tehtud kõlarid vs poest ostetud
Collapse
X
-
Kui me räägime kuni keskmisse hinnaklassi minevatest kõlaritest, siis ka nõudlikumale kõrvale on mõtekas kõlarid ise teha - sa pead teadma, mida sa teed. Edasi, kallimasse hinnaklassi minnes tuleb nii ja naa - seda siinkohal seletama pole mõtet hakata, kuna ilmselt seda hinnaklassi nagunii ei sihita.
Seega oled õieti kuulnud - olgu tegemist kas Riia või Lääne uue tehnikaga, suuremat sorti asjad nad pole. Laiatarbekabad on nad kõik - Sony, Pioneer, Yamaha jne jne. Brand maksab ainuüksi ise juba kuni 30, võimalik, et isegi 40 % hinnast - täpselt samamoodi võtavad oma osa igasugu vahelaod(mitte ainult Eesti omad), jne.
Mis su eelarve oleks? Mida sa saavutada tahad?Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
intz Postitatud Jul 5 2004, 21:14
Mis su eelarve oleks? Mida sa saavutada tahad?"Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein
Comment
-
Filtrid filtriteks - need tuleb teha vastavalt konkreetsele kõlarile.
Räägi parem Meelis, mis muusikat kuulad, missugune on akustiline atmosfäär kõlareid ümbritsevas toas ja kõik mis pähe tuleb. Siis teab ka soovitada.Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
indrek@sac.ee, +3725174765
Comment
-
Toa mõõtmed on kuskil 3*5 m. Kuulan muusikat, kus tähtis osa on bassil (hip-hop, klubi jne). Akustiline atmosfäär-kas selle all mõtled toa viimistlusmaterjale ja mööblit(pehme summutab jne). Toas mööblit ikka on, aga mitte pehmet eriti,voodi ainult. Ruum täiesti lage ei ole. Tahaks, nagu juba mainisin, et ilusti madalaid mängiks, muud ka muidugi ilusti, aga mitte mingit rullnoka-tümpsu ("peaasi et tümpsu on, kvaliteet suva" ). Kõige parem oleks kui keegi oma kogemuste põhjal soovitaks midagi."Ma ei tea, milliste relvadega võideldakse III maailmasõjas, aga IV maailmasõjas võideldakse kivide ja kaigastega." -Albert Einstein
Comment
-
leidsin just vastava teema oma murele
... et kas kuni 3000.- eest keegi teeb mõne Audese klooni? Või Audes-Visaton hübriid.
Muusikaks põhiliselt rokk ja raadio Mania (88,8) B-)Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
Comment