Teade

Collapse
No announcement yet.

Klubisse kõlarid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Originally posted by KaruTEC@Jul 20 2004, 11:12
    Ma veelkord soovitan sul Benoriga ühendust võtta, siit foorumist ei saa sa mingit knowhowd, Benori vend on heliga aga _väga_ kursis.
    Mida härra KaruTEC arvab Stekkeri võimudest ja kastidest. Võimud MOSFET
    lõppudega, peaksid normaalsed asjad olema kui muusikafirmast välja petetakse.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

    Comment


      #17
      Muide kas siis keegi on kokku puutunud tootjaga Velleman? Tootevalik on suht lai, toodab/müüb igasugu audiot ja valgustehnikat. Ja hinnad on suht odavad. Mikserpuldiga on nii et kuna sain tasuva tööotsa siis vist saab rohkem sellele kulutada. Oma võimaluste poolest parim siis minu arust Pioneer DJM-600 ja selle poole ka ronime.
      Kuna see suht kallis pult ja kui leiame et oleks targem see raha mujale investeerida, siis tuleb puldiks Behringer VMX300. Pioneerile ostaks siis taha 2 cd-mängijat ja 2 või 3 vinüülikat. Behringelile 2 cd-d ja 1 vinüül. Kuna endal neid vinüüle eriti ei ole siis võb ka vinüülikad raha kokkuhoiu mõttes alguses ostmata jätta.(hiljem muidugi muretseme ka need, sest vinüülidel on omad eelised cd ees) Niisiis lahtiseks jääb aind heli ja valgus. Valguse eest hoolitseb 1 minu tuttav, niiet selle kohta ma ei küsi. võimendite koha pealt võtame siis ühendust KaruTECi pakutud tegelasega. Niisiis ongi kõik vist läbi arutatud siin. Tänud neile kes vastata viitsisid. Muidugi olen veel avatud soovitustele kuni 2004 aasta lõpuni.
      Kõik pole kuld mis hiilgab

      Comment


        #18
        Ahjaa ja cd-mängijatena kasutaksime hiljem Pioneer CDJ-1000 MK2. Esialgu tulevad aga ilmselt mingid odavaimad mängijad. Näiteks on ühel meist kunagi soetatud endale Stanton Digipak. Sealseid CD-mängijaid Stanton S-250 võib ka kasutada. Ja kui väga rahapuudus tuleb (kui ntx valgusele ja ruumi sisustusele rohkem investeerime) siis võib ka selle stanton digipakiga muusikat laskma hakata
        Kõik pole kuld mis hiilgab

        Comment


          #19
          Ikkagi j''n NUMARKI juurde.
          MSN- taneltreima182@hotmail.com
          telefon katki.

          Comment


            #20
            No ausaltöeldes pole Numarkiga kokku puutunud...
            Kõik pole kuld mis hiilgab

            Comment


              #21
              Pult ja mängijad võta Pioneerid. Mängijad CDJ-100: odav, vastupidav, lollikindel. See CDJ-1000 on mõttetult kallis. Teiste firmade mängijate pihta olen mitmelt poolt virinat kuulnud, mida odavam, seda paremini laguneb. Pult võib ka Allen&Heath olla, on ka kvaliteetsed puldid. Behringeriga on see jama, et liugurpotekad pidavat ära kuluma intensiivse kasutamise juures.

              PA oleks soovitav kokku panna mitmest kastist, nagu KaruTEC soovitas, mitte osta 2 hüpermegavõimast kolakat. Benor on enamvähem OK, vajab ehk natsa rohkem hoolitsevat kätt, kuid see kajastub ka odavas hinnas.

              Valgust vaata Eventechi kasutatud tehnika müügi rubriigist, tehnika on ideaalses korras, hind väga odav. Kui raha jätkub, soovitaks ntx Trackspote, vääga head reivikollid. Kasutusel ka Hollywoodis. Kui veel raha üle jääb , siis strobodeks uuri Martini Atomice, ikka tõsine asi on valmis tehtud, blinderi effekt pealekauba. Ja tossukat ära unusta, muidu jääd kogu asja ilust ilma.
              Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

              Comment

              Working...
              X