seline vidin siis, ei tea mis juhtus aga pilti ette ei võta, veidike mudimsit kui lahti keerasin ja displayl läks taustvalgustus põlema ja midagi hakkas sirisema ka no ma juba lotosin et lihtsalt mingi kylm joode aga näed enam ei saa kuidagi ette midaig ju siis mudisin midagi liiga ära, igatahes on keegi võimeline seda asja ylevaatama ja ära parandama? windows tunneb ta ära et ta on arvuti taga aga kuna drivereid pole siis ta ära ei installeeru ja firmwaret ma ka yle lasta ei saa :S et äkki on keegi nii osav mees et mingi summakese eest teeks ta korda? 256mb isend on muidu.
Teade
Collapse
No announcement yet.
creative rhomba
Collapse
X
-
Originally posted by Toivoku@Oct 25 2004, 21:27
seline vidin siis, ei tea mis juhtus aga pilti ette ei võta, veidike mudimsit kui lahti keerasin ja displayl läks taustvalgustus põlema ja midagi hakkas sirisema ka no ma juba lotosin et lihtsalt mingi kylm joode aga näed enam ei saa kuidagi ette midaig ju siis mudisin midagi liiga ära, igatahes on keegi võimeline seda asja ylevaatama ja ära parandama? windows tunneb ta ära et ta on arvuti taga aga kuna drivereid pole siis ta ära ei installeeru ja firmwaret ma ka yle lasta ei saa :S et äkki on keegi nii osav mees et mingi summakese eest teeks ta korda? 256mb isend on muidu.
-
Räägi ajaloost lähemalt: mis temaga tehti. Kas sai niiskust, põrutada vms?
Kas kergel koputamisel midagi muutub? Mida tähendab mudimine (kui tugevasti ?)- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
kahjuks ei oska öelda mis juhtusk as niiskus vms, igatahes tean et sain ta mingi hetk korraks iseig käima kui tõstsin ekraani emaplaadist eemale, pildid teen kah kohe ära, vahepeal läheb display tuled põlema ja siis jälle enam ei lähe käima, käibn vahepeal selline plõks kah kui käima hakkab minema et nagu mälu läheb käima vms, kardan et mingi niisksut saand kuskil või siis lihtsalt mingi kylmjoote probla vms :S . palun aidake
edit: pildid asuvad www.zone.ee/toivoku
Comment
-
Originally posted by Toivoku@Oct 25 2004, 21:27
Comment
-
Pleieri pilte ei leidnud kahjuks.
no ei oskak eegi midagi öelda?
igal juhul soovitan ka seda lugeda.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
leidsin googlist ilusamad pildid.vaevalt et eestimaal sellist inimest on, kes teda parandanud on.nii et alusta sellest, et seleta kuidas ta korras olles töötama peaks. seejärel võimalikult täpselt, et mida ta ei tee.külmjooted on vähetõenäoline, välimuse järgi kasutatakse kahepoolset trükiplaati ja kui oled ta maha pillanud, siis tuleb viga otsida just selles.
Comment
-
Kui ta nagunii lahti on, vaata luubi abil plaat ja eriti kivide jalad hoolega üle. Ehk on siiski mõni halvasti joodetud.
Mismoodi displei peale käib - kummiribaga? Äkki hoopis see ühendus jupsib?
Patareid on ikka korras?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
alguses arvasin et aku kutu aga tegelikult ei ole, pildid võtsin jah maha kuna ruumi tuli puudu pilti ei võta enam absoluutselt mitte kuidagi ette :S . käib display sinna mingi plastik raamiga, tõenäolisem see ,et kogematta suutsin displayle kudiagi selle mudimisega toite anda ja tänu sellele tuled põlema läksidki. uhuhhuu keegi ei taha asja ette võtta ja mingi raha eest yle vaadata?
Comment
Comment