Teade

Collapse
No announcement yet.

Majak-233 stereo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Majak-233 stereo

Tere.
    probleem siis selline et sel majak'il ühest kanalist ei tule heli.. mingi hästi vaikne sosin ainult. ilmselt on midagi läbi lastud. oskab keegi kohe peast öelda mis viga võiks olla ?

2.küsimus.. kui palju see masin rms-i välja annab üldse ?

terv. -rumal-
    Kaitse ei väldi lühist, vaid kaitseb lühise tagajärgede eest.

kõigepealt vaheta omavahel müratasandi plokid(kõrvuti kaks pisikest ploki,suure mikroskeemiga). helipea vaata muidugi üle. edasi juba muud asjad. kui ta on hästi hoitud, siis on ta üks parimatet vene makidest, mis kunagi tehtud on.endalgi oli kunagi selline.

Comment

Võimu osa umbes viis watti, võta lahti skeem http://www.cqham.ru/mg/mg47.djvu
      , seal ära toodud signaali liikumine. Hakka aga kruvikaga signaali ajama. :P
      ehh... andrjusa

Comment

Kas indikaatorid vehivad ???
        Kas asi hakkab lõugama kui paugu pihta paned. Need plaadipesad ei anna eriti kontakti .

Samas need signaalikommutaatorkivid on suht saastad kah.

Rms-i saad sealt umbes 2X2W@4ohm.

Martin@majak233
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

vastuseks martinj-le.. indikaatorid ei liigu.. see on ka viga, mida tahaks ka korda saada, oleks ilus vaadata vähemal :P

kreeklane.. millised need müratasandi plokid on ? (panin paar pilti, ise võhik elektroonika alal )

Andy.. mis faililaiend see djvu on ? mul ei avanud seda hetkel millegagi.

Comment

esimene plokk on eelvõimendi, seejärel lindistusvõimendi, seejärel generaator. siis kaks kõrvuti olevat müratasandit, seejärel lõppvõimendi.

Comment

kui ma nüüd õiged asjad vahetasin (vt. pilti) siis selle tagajärjel kahjuks küll ei muutunud midagi

kahtlasena tundus ka volume keeramis nupp..kakkusin siis selle "poteka" välja seal pesast..ühendasin need 3 klemmi igatipidi omavahel...ainult ragises kõvasti kuid muusikat vasakust kanalist ei tule (kõlarit hästi lähedalt kuulata siis on ainult veidi sosinat kuulda)

pilt ka tabloost..
              niipalju tulukesi seal koguaeg aint põlebki.. üleval kaks väikest..need peaks vist siis parema kanali omad olema.. igatahes kui makk välja lülitada siis läheb vool korraks kõigist läbi...ülemisest reast..all ei toimu midagi

Comment

Mul analoogiline pill vedeleb riiulis, kui on soovi võin loovutada, peaks vist töötama...vahetad mooduleid.....

Comment

Kui indikaator nii põleb ainult, siis on indikaatori kivi kutu...
                  ...omal oli selline probleem. Tegin sinna "aseaine asemele"

Kivi sees olev juhtgeneraator ei lülita dünaamiliselt kanaleid ringi. Kusjuures saab seda geberaatorit ka väliselt ergutada aga ei mäleta enam kuidas, katseeksituse meetodil sain ühel teisel värgil tööle.

edit: sama viga, +kass
                  http://www.dcc.ttu.ee/martin/vaja/image144.jpg
                  Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

njah
                    minu jaoks see aseaine tegemine ja muu elektroonika värk on suht "tume maa"

kas sellest indikaatorist sõltub siis ka see et teisest kanalist midagi välja ei tule ?

Comment

See,et teisest kanalist midagi ei tule, võib veel miskit ju viga olla.

Comment

kontrolli +\-15v olemasolekut.

Comment

Originally posted by Clemm@Nov 14 2004, 12:37
                          .. mis faililaiend see djvu on ? mul ei avanud seda...
                          http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?show...c=11786&hl=djvu
                          Foorumi otsing "djvu" annab teisigi...
                          Elektroonika töötab suitsu baasil.
                          Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                          Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

mul kodus sama makk ja siiamaani kuulan sellest ainult, et 2*2w niii vähe, krt mängib küll päris kõvasti. Kunagi noorestpeast lollina topisin kaks kõlarit mõlemasse kanalisse, et siis koormasin kumbagi kanalit 2 oomiga aga pole midagi siiamaani katki läinud. Heli on väga mõnus.

Comment

fre.. njah.. ma lõin google-sse djvu plugin.. mitte ühtegi vastet
                              ise kasutan ka infranview-i.

kreeklane.. kust ma seda kontollima pean ? loll yu know

propeller..minuarust kah..see ainult 2w ? hetkel on miski 2x50w kõlarite toiteks...lärmab küll üle toa päris kõvasti.

Comment

Working...
                              X