Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Originally posted by Clemm@Nov 14 2004, 17:21 fre.. njah.. ma lõin google-sse djvu plugin.. mitte ühtegi vastet
ise kasutan ka infranview-i.
Mõtlesin foorumi "Minu abimees" ja seal "Otsi postitusi...", pannes "djvu" tõi hulk selleteemalisi välja, neist mitmes teemas oli selliste failide vaatamisest juttu. Ehk on teiste kogemused abiks, mul on siin masinas Gentoo Linux, ei oska Windowsi suhtes soovitada...
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
pingeid on kõige kergem kontrollida suvalise K157UD2(lugeda vene tähed)jalgadel 4. ja 11.
edasi, kui pinged on normis, tuleb mõõta pinget K157UL1 (eelvõimendis)9. ja 13. jalgadel, edasi samadel jalgadel mikroskeemiil K157UD2.
edasi juba vastavalt olukorrale
jaapani mehaanika oli ainult esimesel partiil, edasi läks juba venelaste oma toodang.
parima mehaanikaga olid vilma. isegi jaapanlased kasutasid vilma mehaanikat
Vilma ja ta headuse üle käis sin omal ajal kõva vaidlus.
Samas on Majaki skeem ja mehhaanika suht loogiliselt üles ehitatud ja arusaadav (mida ei saa väita Vilma kohta).
Kui Majaki kallal piisavalt nikerdada, võib sellest saada sellise riistapuu, et oioioi...
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
vana teema, aga ei hakanud uut ka tegema..
oleks vaja teada saada majak233 eel-, lõppvõimu ja displei ühendusi. eelvõimust sain niipalju jagu, et 1 jalg -15, 29 jalg +15, 21 jalg tundub minevat displei 2 jala külge.. aga rohkem ei suutnud skeemist välja lugeda :unsure:
oleks tore kui keegi leiaks aega, et hädast välja aidata. plaan on teha veidi väiksem eel-lõppvõimendi.. kogu maki emaplaati kasutada ei tahaks, see on veidi liiga kobakas..
skeem siis siin: Majak233
nii skeemi pealt sain veel kätte mõned koivad..
displei omad siis: +15 on kõik paigas, +5 samamoodi, kui +38 külge ühendan, lähevad displeil miskipärast helinäidiku kõik segmendid põlema. kas peabki nii? siis väiksema pistiku 2. ja 3. koib tunduvad skeemi järgi jooksvat K157UD2 koibade külge. vastavalt siis 9. jalg ja 13. jalg. kuna mingit muud varianti ei jää üle, siis järeldasin et mööda neid peaks jooksma displeisse ka signaal? kui nende otste külge helijuhtmed ühendasin, ei juhtunud küll midagi. tegin midagi valesti? :unsure:
-15 ka ühendatud. põlevad need segmendid mis vaja. (algusest 2 tükki) aga ikka veel olen hädas sisenditega.. hetkel ülejäävad juhtmed on väikses pistukus (XS1) must ja oranž. skeemi järgi lähevad nad K157UD2 koibade külge.. aga ilma selle kivita displeid tööle saada lootust pole?
kõik parempoolsed indikaatorijuhtmed on lahti. mikrofon, kõlar, fecr... kas see võib mõjutada midagi?
Comment