Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips keskusel võim kutu

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Philips keskusel võim kutu

Philips keskusel (as665c) lõppes võimendi klots ära
    Mark AN7164
    Soovin teada kas on võimalik ka asendada millegagi 1:1-le
    Kuigi tevalos olemas aga siiski ehk on saada võimsamat.

Kõik ülejäänud töötab ilusti.
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

ehk oli sul siiski AN7164, see peaks küllalt võimas olema.

Comment

Ega vist otsest analoogi polegi. Asi töötab ühepolaarse pingega ja 47W max. on üsna palju 8ohm takistusele (kõlarile)...võimsama jaoks tuleks ka toiteplokk muuta vägevamaks .
      AN1764 on muidugi hoopis midagi muud .

Comment

SRY.
        On jah 7164.(ei tea mida mõtlesin tol hetkel kui kirjutasin)

Comment

kui võimast sa siis tahad?

Comment

Teades kui suur see korup on(43cm x40cm x50cm) tekib tahtmine, et asi ka suurusele vastavat häält teeks. nt: 100W kanalile oleks juba märkimist väärt. ja asi seest ju puhta tühi ja võimu radikas nagunii tagant väljas seega poleks probleem seda laiendada.

Comment

Asi vajab siis üsna põhjalikku ümberehitust.
              Näiteks toiteplokk. Praegu seisab seal ühepolaarne, selle pingest ja võimsusest jääb kindlasti väheks. Vaja siis suuremat trafot kahepolaarsele pingele ja vastavat toiteplokki.
              Samuti uus võimendi, sest teised kivid vajavad ka teistsugust lülitusskeemi. Võimsamad kivid ka vastavalt kallimad...ilmselt pead silda ühendama, siis vaja 4 tükki.
              Võin küll eksida, aga 100W kanalile kividest välja pigistada on vist üsna keeruline.
              Kõlarid...kas need kannatavad 100W?

Comment

sul läheb siis vägevamat trahvot vaja, sellist mis umbes 36-40v toidet annaks.ja kus rohkem rauda sees on. ja suuremat radiaatorit.

Comment

Working...
                X