Teade

Collapse
No announcement yet.

radiotehnika võim vilistab

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

radiotehnika võim vilistab

igatahes võim vilistab ja oleks järgmine nädalalõpp vaja teda kasutada. marki täpselt ei tea mingi y-101 vms.

kas keegi viiciks ta üle vaadata ja kordagi teha?

Kõigepealt kontrolli, kas grammofoni eelvõimendi on välja korjatud - see kipub genereerima. Plekkkarp paremal ülal nurgas. (juhul kui ei kasuta muidugi seda sisendit).
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ja vaata ega llüüdid läbi pole, tekib ka selline pinin, proovi kõrvaklappidega kas ka vilistab
      S A C
      Siberian Audio Concept

Comment

Kas ei olnud mitte vasakul üleval nurgas,püstine plekkkarp ja kahe kruviga kinnitatud.Sorry kui eksin.
        smasher55@hot.ee<------küsimused

Comment

Vasakul jah.

Comment

põhimõtteliselt ei saa ma midgi kontrollida, sest pole vajalikke pistikuid. ei saa praegu isegi võimu sisendisse midagi lasta.

aga avastasin, et mu teema on jummala vales kohas. peaks remondifoorumis olema :P .

aga otsin ikke inimest, kes selle sümboolse summa eest korda teeks, sest ei taha sellele y-101-ctepeo hi-fi-le pappi alla panna

Comment

ei hakka uut teemat tegema aga mul yp 010 vilistab ka :S ja närvidele käib kui tahan vaiksemalt kuulata.

Comment

Ja mis meie nüüd peame tegema? Sulle veelkord eelpool oleva teksti uuesti kirjutama?

Comment

Originally posted by digital@Dec 14 2004, 20:35
                  Ja mis meie nüüd peame tegema? Sulle veelkord eelpool oleva teksti uuesti kirjutama?
                  erinevate võimudega tegemist või mis? pakun et tal pole seda plokki seal sees mida ära võtta.

Comment

link igaks juhuks ka skeem.
                    smasher55@hot.ee<------küsimused

Comment

ikka otsin vana, kes mul võimu üle vaataks...

Comment

Originally posted by Toivoku@Dec 14 2004, 20:52
                        erinevate võimudega tegemist või mis? pakun et tal pole seda plokki seal sees mida ära võtta.
                        On Est yp010 ja RRR yp010, arvatavasti mõtled viimast.

pioneer, kui paned lingi siis postituse eelvaates kontrolli
                        kas link avaneb.
                        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

on ju 2 võimu, eel võim ja lõpp võim, mu lselline komplekt et eelvõim yp010 ja lõppvõim ym010 ja estonia toode , eile kuulasin võimsut rahulikult muusiakt ja täna enam eq lihtsalt ei lähe käima, millest selline asi? kaitse korras :S .

edit: nyyd avastasin et lõppvõim kah keeldub käima minemast, millest nyyd selline jama?

edit: seisid mõlemad võimud ööläbi väljas ja nyyd panin käima ja töötavad kenasti peaaegu kui nad ainult koguaeg välja ei plõksiks.

Comment

Working...
                          X