Umbes aasta tagasi juhtus selline asi et Compaq MV520 15 tolli monitori hakkas jamama: kord tõmbas äärtest ca 2cm pildi kitsamaks siis jälle tagasi laiaks. Algul mõtlesin et asi videokaartis aga siis hakkas kärsa hais tekkima. Sai siis monitor välja lülitatud ja remonti viidud. Seal tehti korda. Koju tuues sai paar päeva kasutada ja jälle jama. Toite LED hakkas põlema aga pilti ette ei võtnud.
Nüüd võtsin monitori kapist välja ja proovisin nii huvi pärast et mis teeb aga enam ei hakka see LED ka põlema. Kui on-off nuppu kaua all hoida siis korraks vilksatab ainult.
Võtsin tal muidu korpuse ära aga midagi kahtlast ma seal esmavaatlusel küll ei näe peale tolmu. Muidugi ma ei tea neist asjadest ka tuhkagi.
Oskab keegi aimata mis tal viga võib olla? Kas tasub veel remonti viia?
Nüüd võtsin monitori kapist välja ja proovisin nii huvi pärast et mis teeb aga enam ei hakka see LED ka põlema. Kui on-off nuppu kaua all hoida siis korraks vilksatab ainult.
Võtsin tal muidu korpuse ära aga midagi kahtlast ma seal esmavaatlusel küll ei näe peale tolmu. Muidugi ma ei tea neist asjadest ka tuhkagi.
Oskab keegi aimata mis tal viga võib olla? Kas tasub veel remonti viia?
Comment