Teade

Collapse
No announcement yet.

Kes/kus võimendeid remondib?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kes/kus võimendeid remondib?

Vaja oleks siis 2 võimendit ära remontida. Ise elektroonikast praktiliselt muffigi ei jaga

1.) Radiotehnika U-7111
    Vool jõuab sisse, tuled lööb põlema. Häält ei tule, lõputransistorid vms? Palju umbes võiks maksma minna?

2.) Yamaha DSP-E390
    Ei tohi sisse lülitada. Hakkab mingit imelikku prõginat tegema ja haisu ajama. Ilmselt tingis selle korpusesse valgunud moos ....lühis toiteplokis vms.
    Kas annab/on mõtet remontida; mis maksma võib minna?

Kes oskab soovitada mingeid asutusi või inimesi, andku aga tuld. Võiks olla mingi usaldusväärne tegelane, kust võimendid ikka hiljem kätte ka saab...

Tänud ette.

Elan Tartus.Kui oled siitkandist siis võiks teha küll.

Comment

kus asud?
      smasher55@hot.ee<------küsimused

Comment

Ise elan Harjumaal, Sauel.

Kui muud varianti ei jääks, vb siis isegi toimetaks asjad Tartusse. Mis hinnaga muidu ära teeksid? Palju arvad juppide peale kuluvat?

Comment

Tallinnas omast kogemusest julgen soovitada kasutajat Rom

Comment

Ma arvan et Tartusse pole mõtet neid küll vedada.Tallinnas peaks ju tegijaid küll jaguma.

Comment

Tervist siis taaskord. Soojendan selle vana teema üles.

Nimelt on too U7111 ikka veel minu käes ja seisab õnnetult. Otsin siis esialgu inimest, kes suudaks tuvastada mis viga seda võimendit painab ning milline oleks ligikaudne remondihind.

Comment

U7111 võimendeid olen remontinud (4 või 5 tk.) ning ka ümber ehitanud.Lõpud kippusid neil põlema jah kuna radiaatorit pole tal ollagi(umbses kastis veel istub).Mõnedel läheb toide hingusele.Muidu midagi keerulist seal pole ning kui keegi "meistrimees" asja varem "paremaks" teinud pole, siis saaksid ehk minu abiga asjale hinge sisse.Hinda saab aga peale lahkamist öelda(Suhteliselt odavad komponendeid on kasutusel ning kuni paar sotti läheb maksma, kehvemal juhul).Asun Tallinnas...
                The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                Projektide pildid
                Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Kui sul see Y-7111 veel puruks on siis teata olen kl saaremaal aa võin sele ka sul nt. 50-eest korda teha. Omal mul on samasugune võim ja see on igatpidi teada...

Comment

Working...
                  X