Teade

Collapse
No announcement yet.

Vajan hädasti asjatundjate abi!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vajan hädasti asjatundjate abi!

Mul on see pleier aga mul ei ole sellel enam Silma(Laser producti)kas keegi teab kust saaks ma selle osta ja kui palju see maksab?

mis marki pleier on? üldiselt läheb sul odavamaks osta uus pleier :P
    tel 53729764

Comment

samsung mcd-sm55 Palju need jupid siis maksavad?Pleieri hinda pean küsima!Kuskil 1300 vist!Suht uus!

Comment

laseri vahetuseks arvesta 600-700 krooni,kui veab, võib ka odavam tulla.
        muide, mida tähendab"pole silma"? on ta üldse küljest ära, või pole ta lihtsalt suuteline plaati lugema?

Comment

Tal ei olegi silma!See raam kus peal see jookseb on olemas!Aga kas seda eraldi ei saa kuskilt tellida!Ma mõtlen et kui ma kuhugi viin selle parandusse siis on see ju kirves hind!

Comment

Originally posted by patsa@Jan 12 2005, 12:46
            Tal ei olegi silma!See raam kus peal see jookseb on olemas!Aga kas seda eraldi ei saa kuskilt tellida!Ma mõtlen et kui ma kuhugi viin selle parandusse siis on see ju kirves hind!
            Ei tea siis keegi we?

Comment

eraldi ei saa seep#rast tellida,et ei tea, mida tellida.pead ta viima kogenud meistri juurde, kes oskaks sulle #elda,et mis,millal ja kui palju.mudeleid on palju, aga sul on vaja just sellist,mis sinna pleierisse sobib.

Comment

aga kuskil peaks ju kirjas olema mis tüüpi silm sinna läheb.ja kuskilt äkki ikka saabtellida , kui keskusel kivid läbi põlevad siis saab ju need kuskilt tellida , ja äkki siis saab siis silma ka tellida...

Comment

Working...
                X