Teade

Collapse
No announcement yet.

Sonab r7000 FM receiver

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Sonab r7000 FM receiver

kui kellelgi midagi sellist leidub oleks väga tänulik. või kui keegi seda remontinud siis see ka hea inff. läbi on ühe kanali lõpus mõned takid, päris särinaga läksid teised. ilmselt lõputransid ka läbi (korra vist juba vahetatud - hetkel VENE transid kt808am lõpus 4 tükki). läbi läks ilmselt seepärast et erineva takistusega koormused taga kanalites. kui keegi teab kust neid transse saada, siis see kah väärt info.

Tänud.

skeemi ootan endiselt, aga nüüd paluks teema tõsta ümber remondifoorumisse.
    lõpus on tal kt808am, tevalos neid müüakse, aga seal müüakse ka kt808vm, mõtlen et vahetaks nende vastu äkki hoopis ära (vahetaks siis kõik transid korraga loomulikult) sest need on veidi odavamad, ja paistab et võimendustegur kah parem. kas sellist vahetust võib teha, ilma et ülejäänud skeemis muudatusi teen?

Comment

Aeg sealmaal, et uued transid tellitud, uued takistid läbikärsanute asemele ka olemas. Nüüd siis küsimus, et kuna ma ei taha neid läbi lasta kohe (kes teab mis seal veel läbi võib olla), siis küsikski, et kuidas ma sinna väljundisse selle nulli reguleerin? Mida veel mõõtma-uurima peab, enne kui transid sisse topin?

Comment

kes teab mis seal veel läbi võib olla), siis küsikski, et kuidas ma sinna väljundisse selle nulli reguleerin? Mida veel mõõtma-uurima peab, enne kui transid sisse topin?

Need küsimused on vist mõeldud selgeltnägijatele? Stiilis eks sa arva mis number kingad mul jalas on?

Ehk konkreetselt, uurima ja mõõtma peab kõiki neid ahelaid, mis on seotud lõpuga ja tuleks jõuda selgele järeldusele miks see juhtus, et lõpp maha põles, ainult oletustele põhinedes põleb ka restaureeritud lõpp maha.Pole ka selge,et KT808 sinna sobib?

Comment

Working...
        X