Teade

Collapse
No announcement yet.

K: radiotehnika Y-7101

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

nonii kirjelda..?? see siis kolmas varjant juba..)
    huvitav millise versiooni valin, et paranduses mitte tola välja näha.. okok
    [B]ROM kitjelda milline see lüüt seal on?

Comment

Originally posted by Rom@Feb 2 2005, 22:18
      Vaheta relee juures olev lüüt ära.
      lüüt.. äkki oskad kirjeldada (kus?, milline?).. see siis juba kolmas versioon.. tundub lihtsaim..

Comment

Võid igaks juhuks ossiga kontrollida ega juhuslikult lõppu alalispinget ei teki.Kaitse rakendub u. 3 voldise pinge juures sõltumata polaarsusest.
        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
        Projektide pildid
        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Kaitselülituse plaadil, releele kõige lähedamal olev lüüt. (see muidugi oletus, aga tõenäosus, et viga selles on suur)

Comment

Originally posted by ml110@Feb 2 2005, 22:45
            lüüt.. äkki oskad kirjeldada (kus?, milline?).. see siis juba kolmas versioon.. tundub lihtsaim..
            Skeemi järgi C1 20MkF, soovitavalt mittepolaarne.
            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Üks küsimus selle U-7101 kohta. Kas see annab koguvõimsuse ka 1-st kanalist välja, või on jaotatud kahe kanali vahel võrdselt?
              <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

Comment

Mis pada sa nüüd ajad? :huh:
                The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                Projektide pildid
                Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

asjal on ju kaks ISESEISVAT kanalit.. h34r: 2x20w...ühest kanalist tuleb 20w..ja teisest kanalist tuleb 20w välja..ja mis koguvõimsusest räägid..? ära sildama küll hakka nüüd ometi ..st kanalite väljundid omavahel ühendama..saad meeldivad elektroonilist hõngu tunda nii varsti B-)
                  mida sa lohh vahid

Comment

Ma mõtlen seda, et kas ma siis saan ka 1-st kanalist 40 W kätte. Nüüd ma sain aru, et 1-st kanalist ainult 20W

Comment

Originally posted by egert_@Feb 11 2005, 15:31
                      Ma mõtlen seda, et kas ma siis saan ka 1-st kanalist 40 W kätte. Nüüd ma sain aru, et 1-st kanalist ainult 20W
                      20W on selle võimu nominaalvõimsus, see on võimsus mingi kindlaks määratud
                      sisendsignaali juures, keegi ei raiu sul kätt otsast kui keerad volume nupust
                      natuke juurde ja saad 40W.
                      Täna sattus plommitud võim remonti, kaitseplaadil tulebki lüüdid vahetada,
                      mõõtsin võimu üle, 8oomil 28W ja 4oomil 46W , võrgupinge oli 227 V.
                      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

nii, et s-50 sellega läbi ei lase. võib julgelt voli keerata.

EDIT: Selline probleem võimuga, et kõrged helid kaovad vahepeal ära ja siis tulevad uuesti tagasi mingi aja pärast.

Comment

Working...
                        X