Teade

Collapse
No announcement yet.

Monitor ViewSonic E70

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Monitor ViewSonic E70

Kui sisse lülitasin, siis hakkas imelikult krõbisema ning natukese aja pärast hakkas tagant suitsema! Kiskusin korpuse maha ja üks detail must! Tinutasin lahti ning välja nägi selline kuna ma täpset nimetust antud asjale ei tea (keegi võiks valgustada), siis põrutasin poodi kust anti samaväärne mulle 3EEk eest! Panin siis paika ja ei kipu ega kõppu! Lülitab küll sisse kuid pilti ei tule! Mingi hetk läksin õrnalt monitorile pihta ja krõps pilt ees! 2 päeva pärast aga enam ette ei tulnud (ka siis kui kergelt põrutada)! Mida veel kontrollida või teha, ei tahaks nagu kohe uut osta!
    Kõik ettepanekud ja arvamused teretulnud!

sarnaneb ärapõlenud kondensaatorile.ütle tema skeemitähis ka,see on trükiplaadile kirjutatud(C *)siis saab vaadata et mis sul juhtus.

Comment

Kui ma nüüd õigesti aru sain siis mõtled sa sedaC816
      Asendasin sellisega!
      Paar päeva oli pilt ees ja nüüd enam ei tule!

Comment

vaata trükiplaat üle,eriti sellistest kohtadest kust ta kuumusest tumedamaks on läinud.ja liiguta näpuga suuremaid dioode ja takisteid.üldiselt otsi halbu jootekohti.

Comment

Tänud soovituste eest, natuke liigutasin ja pilt tuligi ette nüüd peab korra üle vaatama kas midagi on niimoodi lahti, et peaks uuesti tinutama.
          Aga suured tänud! (käisin juba uusi monitore piilumas

Comment

Nüüd on tekkinud selline anomaalia, et pilt hakkab kustuma mingi hetk, läheb tumedamaks kuid päris ära ei kao ja siis jälle normaalseks tagasi, kui raputada siis tuleb kiiremini! Kust viga otsida?

Comment

Kontrolli kineskoobi jalgade kinnitust. Samuti reatrafo ümbruses olevate detailide jooteid.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
              X