Teade

Collapse
No announcement yet.

Veel üks monitor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Veel üks monitor

    Lugu siis järgmine - Ekraanil siblivad peenikesed horisontaalsed jooned , ülevalpool mustad, allpool valged. Jooned on hästi peened, alla millimeetri ja liiguvad hästi kiiresti, vist üles alla aga ei saa hästi aru ka nii kiirelt sibavad. Vasak ja parem serv muutuvad saehamba moodi sakiliseks. Pildi suurus ka nagu muutuks veidi . Vahest jääb rahulikuks siis on kõik OK. Toitelüüt korras, külmakaid ei tundu olevat ( sai kõvasti kolgitud ja plaati väänatud). Pole monitoridega eelnevaid kogemusi, kust võiks viga otsida või on lootusetu üritus sest üsna sitt viga, kord on siis jälle pole. Abi igati teretulnud!

    #2
    Tundub, et realaotuse viga. Mis molu mark on?
    Uurida tasub rea toite lüüte (kas pinge silutud - väliselt võivad nad OK olla). Siis tuleb oss haknkida ja reasignaali vaadata.
    Kui reatransi kollektorilt läheb tagasisidekonde ca. 100.470pF/2kV, selline pisike sinine, on see tihti kõrbenud olnud. Vaata kas on pruuniks, küpsenud näoga.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

    Comment


      #3
      Molu mark on HL-5846F, ei tea kas sellise skeem kah kuskil võiks olla (Googlest ei leidnud) . Kollektoris 2 kondet aga need on suured ja juba sünnist saati pruuni värvi. Kust seda reatoite lüüti otsida võiks. Veel niipalju, et sisse lülitades on mõnda aega normaalne siis hakkab tõmblema aga vahest jätab mõneks hetkeks vahepeal järele.

      Comment


        #4
        sellist häiret tekitab säde.välist sädelemist saab vaadata õhtul pimedas,hullem on variant kus säde on näiteks reatrahvo sees.sädelemisega kaasneb ka mingi õrnalt kuuldav prõgin

        Comment


          #5
          Seda, et kõrge kuskilt üle jookseb kartsin isegi aga ei leidnud sellist kohta. Kas võib selline asi reatrahvo sees ka olla, siis on prügimäe kaup. See 15" molu, ei tasu trahvo vahetust!

          Comment


            #6
            Sain vea olemusele lähemale!!! Võdin kaob ära kui heledus või kontrast maha keerata , nii kui heledust või kontrasti juurde panna hakkab algul vähem hiljem rohkem võdisema. Arvan, et midagi ei kannata pinge tõstmist. Aga, mis see võiks olla?

            Comment


              #7
              Halloo, felch, kreek või mõni teine asjatundja! Kas siis on reatrahvo läbi või ei ole? Kuidas seda kindlaks saaks teha? Vahetuse meetodil pole võimalik, kuna pole teist trahvot kuskilt võtta. Ootan selgust, kas peab hakkama uut molu otsima?

              Comment


                #8
                monitori nägemata on muidugi raske 100% täpsusega öelda, aga see, et heleduse ja kontrasti mahakeeramisel viga kaob viitab otseselt reatrahvole.õieti küll pingekordistile,aga see on sama, sest nad asuvad ühises korpuses.

                Comment


                  #9
                  Tänud kreegile!!! Seda, et kordisti ei kannata pinget tõsta arvasin ise kah aga polnud kindel. Hea ikka kui saab targema tagijaga konsulteerida, nüüd pilt selge. Veelkord tänud!!!

                  Comment


                    #10
                    sellist asja oskab väga edukalt teha ka kineskoop/kôrgepinge ülelöök teisel anoodil.ei ole remonditav.
                    Et kuhugi jôuda,tuleb sinna minema hakata.

                    Comment

                    Working...
                    X