Teade

Collapse
No announcement yet.

Arvuti kõlarite remont

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Arvuti kõlarite remont

    Mul on Cambridge SoundWorks kõlarid arvutist tuleva heli esitluseks. Komplekt koosneb 3 kõlarist - bassikas ja 2 teist. Juhtus aga selline lugu et heliregulaatori juurest tulid juhtmed lahti, olid vist kehvalt joodetud. Oskab keegi soovitada remondimeest kes aitaks mul selle korda teha, Tallinnas siis. Hea oleks kui see oleks kesklinnas. Tänud.

    #2
    tinuta uuesti külge
    <span style=\'font-size:13pt;line-height:100%\'>Qlimax</span>

    Comment


      #3
      Ma soovitaks ka omale jootekolbi osta (alustuseks mingi odavama otsa asja, näiteks mingi vene päritolu jupi), natuke tina ja kampolit ka. Nende juhtmete jootmine on just paras alustamiseks... Puhastad juhtme võimalikult lühikeselt ära, lükkad korraks tinase kolviga kampolisse, siis katad tinaga, viid joodetavale kohale ja kuumutad korraks, et asi kinni hakkaks. Siis lased jahtuda ilma liigutamata. Ja siis enesekontroll - tõmbad seda juhet. Kui lahti tuleb, siis oli külmjoode ja alustad uuesti.

      Comment


        #4
        a ta vist ei teadnud et mismoodi need juhtmed seal paiknevad täpsemalt ? vist oli 3 juhet ?

        Comment


          #5
          Ühte juhet pidi tuleb signaal sisse, ühte juhet pidi läheb välja ja üks on maa. Kui on stereopote (mis ta ka vast on), siis on kõike topelt (välja arvatud maad, need lähevad tavaliselt kokku).

          Comment

          Working...
          X