Mure selles, et siriseb ja säriseb kui sisse lykata. Pilt virvendab imelikult nagu sagedus poleks paigas. Kylmakaid ei leidnud. Kus pihta hakata
Teade
Collapse
No announcement yet.
Monitor Siemens nixdorf mcm 1551 jamab
Collapse
X
-
Ei taastu, st enne hakkab spetsiifilist kärsakat levitama, ja asi st sirin ja hais tulevvad toiteosast ning silmaganähtavat pole seal midagi.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
Nyyd suvatses korrapärast intervallidega sirtsutama hakata ja ei lähe yldse käima kui signaal peale lasta. V6ib kala toites olla. Mis teeb sellist huvitavat ja siristavat häält ?MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
No targad? pole kellegil head soovitust. MA halliuks läinud juba skeemi ülesv6tmisega kuna ei leia netist tuhtagi selle kohta.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
Originally posted by ttr@Feb 12 2005, 18:41
No targad? pole kellegil head soovitust. MA halliuks läinud juba skeemi ülesv6tmisega kuna ei leia netist tuhtagi selle kohta.
Comment
-
Tead Digital, ma pole sul 15 aastane kes katsetab LED tööle saada. Selliseid juhiseid mida sa soovitad võin kirjutada sulle terve essee jagu. Mul oli konkreetne küsimus, mis võib viga olla. Seda sellepärast, et asi oli hädaolukorras ja küllaltki kiire. Selliste tüüpnähtudega mida kirjeldasin võib asi olla ei-tea milles. Loodan, et hoiatusi ei saa ning saaks konkreetsed soovitused. ( Ma ei pea jalgratast leiutama )
T.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
Vabandan, et ohin aga mida kysisn on see, et äkki on analoogse problaga kellegil kokkupuuteid olnud.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
Originally posted by ttr@Feb 13 2005, 00:28
Mul oli konkreetne küsimus, mis võib viga olla. Seda sellepärast, et asi oli hädaolukorras ja küllaltki kiire. Selliste tüüpnähtudega mida kirjeldasin võib asi olla ei-tea milles.
Aga sellegipoolest konkreetne soovitus sulle - hommikul esimesse arvutipoodi uut molu ostma
Comment
-
Andke kannatust nüüd, mainisin, et selliste soovitustega oskan ma ka lagedale tulla. Stiils osta uus molu, ära lõuga jne. Mainisin, et on kiire ning enne kui midagi tarka siit soovitatakse panen ise solutioni12H jooksul siia üles.! ( Ise kysin, ise vastan ning jagan ka kogemusi teistele) Tahaks vastuseid nagu kreeklane annab.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
-
Originally posted by ttr@Feb 12 2005, 16:03
....siriseb ja säriseb kui sisse lykata. Pilt virvendab imelikult nagu sagedus poleks paigas...Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
see oleks ka üks võimalus.kontrollida tuleb siis kaht varianti-ülekoormus realaotuses. ja võimalust et toiteplokk ei stabiliseeri.
kui leiad üles, et mis kärssas, siis teeb see valimise lihtsamaks.hetkel võib muidugi mingi suurem transistor lühises olla aga see oleks vea tagajärg, mitte aga põhjus
Comment
-
Siutcumine tähendab üldjuhul seda et toitekas on kaitcerežiimis - lülitub sisse - lõhise/ülekoormuse tõttu läheb vool liiga suureks - lülitub välja jne.
Ülekoormuse põhjus on enamasti tõesti realaotuses. Reatranssi mõõdaks esimesena, siis tema toiteahela FETi kui selline on. Vaataks üle toitemuundi (realaotuse oma, jällegi kui selline olemas) drosseli - see võib olla küpsenud välimisega.
Veel 1 koht - realaotuse kollektorist läheb mõne skeemi puhul väike konde (100pF...470pF/2kV) faasi hoidmise tagasisidesse. See konde küpseb, hakkab juhtima ja laseb lõpuks reatransi ning juhtkivi õhtale. Sageli õnnestub enne jootekolb vahele saada. Uuri skeemi, kontrolli.
Ja veel: kaadrikivi saab mõnel juhul reatrafolt toitepinge. Kui kivi kõpseb, põleb maha tema toitediood ja üldiselt ka reatrafo. Võimalikud erandid.
Kui molu käima saad, vaata ossiga reatransi kollektori pulssi (1kV!!! Peab olema sirge piik. Sodi ja võnkumised jala juures viitavad reatrafo veale
PS: Trafo ise võis ka kõrbeda - kas ta sulanud välimusega ei ole?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Ainus kõrbenud takisti mis leidsin on kohe toite alguses ahelas mis läheb kineka varjestuse peale. Reatranss kui selline on korras. Ainsad küsimused tekkisid selles, et takisti mis on emitteri ja baasi vahel dioodidega rööbiti on kõiges 1,8 oomi. ( nii ta peabki olema värvikoodijärgi) Skeemiga on selline asi, et mida pole seda pole. Googeldades ei suutnud ka leida. Ratrahvo pole teps kõrbenud. Algus ta suslik näitas pilti ja ainult värises aga jah nüüd otsustas lõplikult protektionisse lükata. PS veel imelik asi, paari dioodi skeemis sees mõõtas näitavad lühist, skeemist eraldades on nad ok. ( Oleks see telekas oleks ammu korras ) Ok tänus Felch uurin veel kohti mis uurimata on jäänud.MSN- taneltreima182@hotmail.com
telefon katki.
Comment
Comment