Teade

Collapse
No announcement yet.

Sharp CD-MPS660H muusikakeskus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sharp CD-MPS660H muusikakeskus

    Sharp CD-MPS660H muusikakeskus, 5 CD sahtlit. Soetatud läinud aasta oktoobris. Probleem alates möödunud nädalast - CD sahtleid avada enam ei saa.

    Avamist üritades ilmub displeile küll kiri Dx OPEN (x=1-5, olenevalt milline disk aktiveeritud), ent sahtel välja ei sõida. Seetõttu ei saa ka enam kätte kolmandasse sahtlisse pistetud MP3 plaati. Kui üritada antud plaati mängitada, ilmuvad üksteise järel kirjad CHECKING ning D3 PLAY, kuid salvestise mahamängimist ei alustata. Selle asemel ilmub mõne hetke möödudes kiri ER-CD21 ning sinnapaika asi toppama jääbki.

    Seadme kasutusjuhend sai läbi tudeeritud. "Default"-nõuanne, mida seal igasuguste seletamatute probleemide lahendamiseks pakutakse, on seadme ajutiselt vooluvõrgust lahtiühendamine, ning kui see ei aita, siis kõigi mällu salvestatud seadete nullimine. Sai proovitud - ei aidanud.

    ER-CD21 tundub vihjavat mingile konkreetsele ERrorile. Kasutusjuhendis sellisest loomulikult juttu pole. Googeldamine samuti targemaks ei teinud, Sharpi kodulehekülgede külastamine veel vähem.

    Seadmel on küll kehtiv garantii, aga äkki oskab keegi soovitada mingit lihtsat nippi, kuidas CD sahtlid jälle sõidukorda saada? Või peaks pikemalt mõtlemata riistapuu garantiiremonti viima?

    Ise pole suurem asi tehnikamees. Ja riist on ka tegelikult sõbra oma.

    Kommentaaride eest tänud ette.

    #2
    lahti tuleb võtta, muidu midagi teha ei saa.kui vedas, siis on lihtsalt plaat sisse kinni jäänud.hullem on variant, kus midagi puruks on läinud.

    Comment


      #3
      Äitäh vastuse eest! Eks tuleb siis julgus kokku võtta ja hakata riistapuud kuskilt otsast vaikselt lammutama...

      Muide, kas tehniliselt on sellele mingi lihtne ja loogiline seletus, et avanemast keeldub mitte ainult üks sahtel, vaid kõik viis?

      Comment


        #4
        mine asjaga ikka garantiisse - pärast ise lahtivõtmist ja ebaedukat remonti jäävad sinna 99% tõeneäosusega jäljed millest garantiihoolduse remondi"onu" kohe asu saab et keegi on sees käinud. siis öeldakse "sorry seda asja on lahti katkutud, pole enam meie rida"

        EDIT: PS: see et ainult üks sahtel lahti ei käi, selle põhjuseks võibki täitsa vabalt olla, et on plaat kinni jäänud, andur kuskil "ajab segast" (ütleb et sahtel on juba lahti, mispärast enam mootoreid ei piinata ja nad lülitatakse välja), või on näiteks külmjoode vms kuskil. kas "rusikareeglit" oled proovinud? mille peale asi üldse saba andis? äkki läksid kuskile vastu?

        Comment


          #5
          ei soovita seda tüüpi CD-vahetusmehhanismile käsitsi kallale minna.kaane alt leiad kinnise "kapi",mitte lahtise mehhaanika nagu tavalistel 3 plaadiga masinatel. kui asjal garantii ka veel,milleks liigne peavalu ja hilisem rahaline väljaminek.
          Et kuhugi jôuda,tuleb sinna minema hakata.

          Comment


            #6
            Mõistuse (ja siinsete nõuandjate) hääl pääses võidule - aparaat sai garantiisse viidud.

            Originally posted by saajatz@Mar 19 2005, 10:25
            kas "rusikareeglit" oled proovinud? mille peale asi üldse saba andis? äkki läksid kuskile vastu?
            Kui sõbra juttu uskuda, tekkis jama eimillestki. Pani lihtsalt plaadi sahtlisse ja sulges selle nagu palju kordi varem. Küll aga oli too esimeseks korraks justnimelt MP3 plaati mängitada. Samas julgen oletada, et ei tohiks mingit vahet olla, kas tegu MP3 või tavalise kettaga. Või siiski?

            Misasi see "rusikareegel" on? Umbes nagu "füüsiline noomitus" või? Et lajatad muusikakeskusele rusikaga ja vaatad, kas hakkab äkki tööle? Kui seda mõtlesid, siis kahjuks on vastus "ei". Ei tulnud nagu selle peale, et peent aparaati sääraste võtetega ravida saaks...

            Comment

            Working...
            X