Selline probleem siis,et kui monitori nupust sisse lülitan,läheb umbes paar minutit,enne kui ta tööle hakkab.Enne on vaikus.Tuli ka põlema ei hakka.Kui arvuti on sisse lülitatud,siis võtab pildi ette ja töötab normaalselt,aga kui ei ole,siis nagu mingi relee plõksiks. Tuli läheb roheliseks ja siis kollaseks tagasi.Kui arvuti välja lülitan,siis umbes pool tundi on vaikus ja kollane tuli põleb st. asi normaalne.Siis hakkab jälle plõksuma.Äkki keegi oskab midagi asja kohta öelda.
Teade
Collapse
No announcement yet.
compaq s910
Collapse
X
-
Stabika jalad korras.Plaadi vaatasin üle.Silmaga vaadates kõik ok.Monitori tööle minemise aeg pikenenud umbes tunnini.Ööseks sisse kaei tahaks jätta.Plõksumine ei lase magada.Tekkis selline küsimus,et kui juhe arvuti tagant ära on,siis on monitoril kiri no signal.Tahaks mingi juhtme vahele panna lüliti,et nagu lülitan arvuti monitori tagant ära.Siis ei pea monitori välja lükkama.Las see no signal siis olla ees.Oskab keegi öelda,millise juhtme nendest peab ära katkestama? Pin 1 - Red
Pin 2 - Green
Pin 3 - Blue
Pin 4 - ID Bit
Pin 5 - N/C
Pin 6 - Red Return
Pin 7 - Green Return
Pin 8 - Blue Return
Pin 9 - No Pin
Pin 10 - Ground
Pin 11 - ID Bit
Pin 12 - ID Bit
Pin 13 - Horizontal Sync
Pin 14 - Vertical Sync
Pin 15 - N/C
Comment
-
Mäletan, et plõksumise asemel sai molu pidevalt käima lülitada kui ühe juhtotstest (mitte signaalid ega sünkro) maha lülitasid. Stand-by reziim jääbki ära paraku aga klõpsumine samuti.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Vs: compaq s910
Vana teema, aga ka minul on probleem selle monitoriga. Tegelikult on sellega nagu kaks probleemi.
Alguses oli nii, ma ühendasin elektri võrku ja samas ka arvutiga. Tõmbasin videokaardile uued driverid ja siis lasi valida ma seadetest seda monitori. Vajutasin peale ja aktiveerisin ära. Aga kui vajutasime sisse lülitamis nuppu jäi pilt mustaks. Mitte midagi ei toimunud. Isegi ei kuma valgust. Sõbral oli samamoodi, nagu mul. See ka, et alguses põles poweri tuli oranzilt, nüüd on 24/7 roheline.
Teisena hakkas natukese aja pärast peale sisse lülitamist kohe selline ragin, nagu metalli tükk tiirleks hästi kiirest piima nõu sees. Ega ei julge sees ka hoida, kes seda teab mis vana kineskoop teeb, lendab õhku äkki.
Mis ma ise teinud olen? Kindlasti tagunud! Võtsin ka korpuse maha, kõik tunduks nagu tavaline, ei mingit lahtist juhet ega suitsu haisu.
Esi algu ei julgeks midagi teha, kardan ka veits seda kõrget pinget. Proovitud on kokku siis 4 arvutiga. Mida teha, oskab keegi aidata. Iga informatsioon on oodatud.
UUENDUS! Nüüd enam ei ragise ja niisama arvuti taga olles põleb oranz tuli, aga kui panen settingutest see "extend my windows desktop onto this monitor." hakkab jälle ragisema. Panin ka tähele et monitor on 2 m telekast eemal, kui ragiseb siis teleka pildil on täpid sees..võtan tagant ära siis kaob kohe ära.
Ragiseb ka siis kui signaali juhe tagant ära ja ainult rohelise tulega.
Seniks-
Suska.viimati muutis kasutaja andreas123; 26 m 2007, 20:34.Vaesel ajal on kärbes ka liha.
Comment
-
Teemaalgataja probleemi põhjus - 2 järjestikku ühendatud elektrolüütkondekat (1uF,250V),mis on kohe lüliti taga,on läbi.Need tuleb asendada 1 tavalise kondekaga (ca 0.47uF,400V või rohkem)viimati muutis kasutaja Chiller; 27 m 2007, 01:42.
Comment
-
Esmalt postitatud Chiller poolt2 järjestikku ühendatud elektrolüütkondekat (1uF,250V),mis on kohe lüliti taga,on läbi.Need tuleb asendada 1 tavalise kondekaga (ca 0.47uF,400V või rohkem)Vaesel ajal on kärbes ka liha.
Comment
-
Esmalt postitatud andreas123 pooltKust te sellist asja kohe oskasite ütelda? On sama probleem olnud?
Comment
-
Eks ma vahetan ära, kui saan kondeka kätte.
Muide lindistasin häält. Kliki Siia!
Tuleb monitori tagant poolt, täitsa relee eksju.Vaesel ajal on kärbes ka liha.
Comment
-
Kuhukohta sa oma helid üles riputasid- see sait tahab ainult raha saada ja free puhul jääb rippuma....
See ragin võib olla kõrgepinge ülelöök. Reatrafo (või selle punase kõrgepinge kaabli) halb isolatsioon. On pimedas näha. Parandamine - ainult trafo vahetus.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Esmalt postitatud felch pooltKuhukohta sa oma helid üles riputasid- see sait tahab ainult raha saada ja free puhul jääb rippuma....
Hetkel on liiga palju kasutajaid.(tõonäoliselt varsti pole) Pole mujale ülesse ka panna.
Muidu ma vist enne pakkusin üle. Uuel kuulamisel tundub olevat siiski relee. Samas selle halva isolatsiooni puhul peaks olema "tule show" näha?Vaesel ajal on kärbes ka liha.
Comment
-
Sai lüüdid ära vahetatud (vahetasin küll samade, aga uute vastu, sest teised ei mahtunud ära), ikka plõksis. Lülitasin välja, proovisin teist korda uuesti enam ei võta üldse elu sisse. Mis nüüd vaadata või teha.
edit: Kus seal stabilisaatorid koos oma jalgadega asuvad, ehk ongi nende viga. Samas äkki läks kaitse läbi. Uuesti korpus maha (jube halb tööviimati muutis kasutaja andreas123; 30 m 2007, 08:15.Vaesel ajal on kärbes ka liha.
Comment
Comment