Võimendi sahiseb vahel/viliseb , nagu genereeriks, samas mõne aja pärast töötab korralikult, ja releed on peal kahtlaselt pikka aega kui sisse lülitad, milles võib viga olla?
Teade
Collapse
No announcement yet.
U101 helikvaliteet
Collapse
X
-
U101-l vist ei olnud kaitset väljundi alalise vastu? Ja kui lüüdid seal kaitseplokis läbi oleks, siis ta kukuks just liiga kiiresti sisse. Seega mulle tundub nii pealiskaudse kirjelduse peale ka see, et midagi genereerib. Proovida võiks lõpuplaatidelt sisendite juhtmed ära tõmmata (või siis vähemalt ühelt) ja vaadata, kas siis ka jamab, st kas viga on sisendi/tämbri plaadil või lõpul.
Comment
-
Kui võim sisselülitades ja aeg ajalt teeb niisugust vilinat nagu tuul mikrisse, siis mul aitas (jyrka nõul) nende punast värvi kondekate väljavahetamine lõppvõimus. 2 tk on kohe nende toitejuhtmete juures. Sobib mingi 100n ja 100 volti konded asemele.
To digital: rd101l on alalispinge vastane relee.Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Comment
-
Alalispinge kaitse on täitsa olemas.The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Viga leitud, viga oli eelvõimendi toitekondedes, koormasin veits ja kohe oli võrgu myra sees ja ära ei kadunud peale koormuse eelamdamist, uued konded tegid asja korda, muidugi, see ka et pote oli vigane, relee jama on ikka, ei tea mis värk, a see sahin, v naq särin oli toitekondede särisemine, sest miskipärast põlevad y101 kondedel pidevalt seest yhendused ära, st. kaotavad mahtuvuse järsult. Releed jäid, ma ei osanud midagi ette võtta, kysisin võimendi omaniku käest ja see olevat seda palju aastaid teinud. Aga tänud, info eest, kes teab kuna vaja võib minnaModelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
Comment