Teade

Collapse
No announcement yet.

TV pilt tume

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TV pilt tume

tere.
    selline probleem, et mul vanaemal tv hakkab vist läbi minema. tv on samsung, suht vana u. 7 a.
    ja probleem järgmine- pilt on tume, menüüst põhjas, aga ikka tume, oli korras olnud ja teine päev sisselülitades oli tume.
    milles võib olla porbleem ja palju selle kõrvaldamine raha võtta võiks.
    abi oodatud

Kõige lihtsam oleks kõrgepinget juurde keerata. Selleks tuleb ta küll lahti võtta.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

pole just eriline spetsialist, kui liiga palju keeran, kas siis suitsu ja tuld ka tuleb?

Comment

Tossu vast kätte ei saa, aga kineka vananemine vist kiireneb.
        Kontrast on muidu korras? Pinge aitab ainult heledust juurde, halli pildi puhul pole tolku.

Comment

Originally posted by Elukaz@Apr 26 2005, 11:00
          Kõige lihtsam oleks kõrgepinget juurde keerata. Selleks tuleb ta küll lahti võtta.
          Ei ole kõige lihtsam.
          Lihtsam on reatrafo pealt heledust järgi aidata.
          Küttepinget tõsta ei soovita , see on venetelekate hädalahendus. Ju oled kuskilt lugenud ja nüüd kohe soovitama. :P
          Kas pilt on muidu ilus ?

Edit: kas heledus kõigub ja kuidas mõjutab "rusikaga ravimine"

Edit2: (OT) kui tume on tume pilt ? Näituseks üks mu sugulane vahib sellist pilti, et telekamenüüs kõik heeblid põhjas , teises kohas (kus tal vene telekas) vahib nii, et tagasikäigujooned paistavad. Kui mulle külla tuleb, siis ta telekat vahtida ei saa- pilt liiga tume.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

(Elukaz @ Apr 26 2005, 11:00)
            Ei ole kõige lihtsam.
            Lihtsam on reatrafo pealt heledust järgi aidata.
            Me vist räägime samast asjast, ma pean silmas neid kahte nuppu millest saab fookust ja heledust näppida ja mis on reatrafo küljes.

Comment

vabandused ...
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

sai siis uuesti vaadatud, muidu nagu pilt normis, aga tume. vaatasin ma margi, kui see kuidagi aitab CK-5073 ZR kellelgi äkki mingi skeem, kus mida kruttima peab

Comment

Skeemist seal vähe abi.
                  Reatrafol on 2 nuppu. Ühe peal kiri Focus ja teisel Screen. Seda viimast siis veidike keerata päripäeva.
                  Muide, kõrgepinge ja kiirenduspinge on 2 täiesti erinevat asja
                  Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

oli korras olnud ja teine päev sisselülitades oli tume.
                    Ei usu nagu, et kinekas üle öö ära väsib, pigem ikka mõni muu häda.

Comment

tervist.
                      sain siis nuppude keeramist proovida, ei aidanud, pilt oli ikka tume, nagu kontrast oleks maas, heledamaks ei saanud, aga sai keerata tunedamaks, proovisin ka teist nuppu, seal oli teravus vist(fookus).
                      nii et kineskoop läbi? kas on mõtet vedada üldse parandusse ja palju see maksta võib?

Comment

kui rea tagasikäik ette tuli,siis on vist jah kineskoop nõrgaks jäänud.kui ei,siis on tal mingi muu viga.

Comment

oli korras olnud ja teine päev sisselülitades oli tume.
                          Kui järsku ära kadus siis ei tohiks kineka viga olla ju. Võibolla on asi selles kontroll ahelas, mis brightnessi kontrollib menüüst. Kas menüüst keerates muutub ka midagi?

EDIT: skeem kah siis: http://www.zone.ee/martinr/CK5073.pdf

Allikas: www.eserviceinfo.com

Comment

Comment

Sai siis see telekas endale ära tassitud.
                              Mängimisel teeb telekas jubedat kõrgsagedus pininat. Pilt tundus OK, ainult tume, menüüd töötasid ilusti.
                              Ahjaa, väljalülitamisel viskas kas keskele eredavärvilise väikese ringi või triibu.
                              Kas plaat välja ja telku prügikasti, või annab midagi teha?
                              Kolakoguja

Comment

Working...
                              X