Teade

Collapse
No announcement yet.

resiiver hakkas undama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

resiiver hakkas undama

Palun abi!
    Tekkis selline madalsagedus undamine ,mis kõigub isegi kord vaiksemaks -tugevamaks korraks kaob ja jälle tagasi.Volume ega muu nupu keeramine muutusi ei anna.Muidu töötab ikka samamoodi kui enne,helis muutusi pole.On kellegil mingit aimu ,mis seda võiks tekitada või on midagi läbi läinud.

ju siis lüüdid hakkavad minema toites..vaata---proovi järgi..võta jootekolv soojenda toitelüüte ükshaaval..kui mingi lüüdi soojendamisel toimus muutus siis vajab see vahetust B-)
    mida sa lohh vahid

Comment

jah nüüd on veel muud kah juurde tulnud,hääl kõigub ja hakkab suuremal võimsusel ragisema ja raadio tõmbab jumala segast.

Comment

ELNA CE-V
        50v 6800mf
        BLACK NEG
        85*
        japan
        2 sellist lüüti on
        suured 6,5 senti pikad ja läbimõõt 3,5 cm
        kust ma leian selliseid?

Comment

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...=15a9b&lng=est
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...400-017&lng=est
            väiksemad, aga samade parameetritega
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

kas äkki võivad mingid muud asjad läbi olla peale lüütide ,kuna ma avastasin et enne seda kui müra sisse tuli oli elekter ära käinud ja nyyd vahetatakse jämedat voolukaablit maja ees.
              kui koju tulin olid kõik kaitsmed väljas ja peale seda hakkaski mu resiiver jamama
              kes mul selle jama nüüd kinni maksab?

Comment

asja käik on selline, et viid resiiveri parandusse.mitte naabrimehe kätte,vaid kohta kus ainult elektroonika parandusega tegeletakse.seal parandatakse ära,lisaks maksekviitungile küsid juurde seletuskirja vea kohta.ja kui selgub et viga on elektritöödest , siis lähed ja küsid elektritööde tegijailt raha tagasi.

Comment

Working...
                X