Teade

Collapse
No announcement yet.

telekas lülitab end välja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

telekas lülitab end välja

probleem siis selles, et iga 5minuti pärast lülitab telekas end välja. tuli täna just remondist (koristamise käigus oli lille vaas vales kohas ja laps ajas selle selle ümber, mille tulemusena kadus telekal pilt ära, vahetati mingi asi välja). telekas töötas ilusti paar tundi ja järsku hakkas end välja lülitama. ehk oskab keegi mingit nõu nda või on kindlam homme telekas jälle tagasi parandusse viia. telekaks 7aastat vana daewoo.

Patsuta teda sõbralikult, kui ei aita siis tagasi remonti.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Enne tagasiviimist kontrolli pulti ka, peida peale käimapanekut ära.
      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Originally posted by Jyrka@May 19 2005, 07:17
        Enne tagasiviimist kontrolli pulti ka, peida peale käimapanekut ära.
        pult oli kogu aeg minu käes, peale käimapanekut. aga nüüd enam ei lülita välja. võib olla läks lihtsalt hetkeks lolliks.

Comment

Jyrka pidas vist seda silmas, et mõnikord võib vigane pult ka ilma nuppe mudimata käsklusi jagada. Mõnel puldil sedasi isegi patareid ootamatult kiiresti tühjaks saanud.
          Harjutamine teeb harjutajaks.

Comment

rumal mina

selle peale ma ei tulnudki, aga siiani mängib ilma tõrgeteta. võib olla oli asi tõesti puldis, sest ei kasuta teleri orginaal pulti vaid hoopis resiivri pulti. kuna oli vaja kanaleid sättida, siis kasutasin teleka oma pulti ja võib olla see tegigi nalja.

Comment

Working...
            X