Teade

Collapse
No announcement yet.

lcd rikkis?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

lcd rikkis?

Mul on siis selline mure, et minu läptopil toshiba satellite 1200 S121 töötab lcd kuidagi kahtlaselt. Kui arvuti käima panna siis on lcd kahtlane pilt, selline valge ning all vasakul nurgas on mõned värvilised täpid, veel muutub ekraan aeglaselt pikslite haaaval mustaks. Tavalise monitoriga töötab muidugi ikka edasi. Ise nagu eriti hull elektroonik ei ole, üht-teist ikka tean, aga mitte lcd-st. Vaatasin ka lcd juhet ja pistikut, mis läheb lcd külge, ning nägin, et juhtme alguses olid kokku ühendataud hulga juhtmeid . Lcd kontrolleri mikroskeemid paiststd ka kõik korras olema. Ka inverter paistis korras olema, sest taustavalgus põles. Lcd on muidu 14,1 tolli. Tahaksin küsida asjatundjatel, kes asjast jagavad, et kas lcd on rikkis või on juhe katki vms. ning kas seda annab parandada?

Kas keegi ei oskagi mulle head nõu anda või Niipalju veel, et sellel juhtmel mis ühendab lcd arvutiga oli mitu lcd signaali juhet kokku ühendatud (ei tea miks, kuna ostsin selle läptopi ühelt teiselt inimeselt). õnneks olid aga inverteri toite juhtmed korras, ega puutunud vastu signaali juhtmeid. tahaks teada, et kas sellepärast ongi lcd nässus või juhtmed parandades hakkaks kogu värk uuesti tööle?
Working...
X