Teade

Collapse
No announcement yet.

Uuriks vähe monitori

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Selgus siiski, et ei ole päris korras
    Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks

Comment

Millest tekib see jama, et monitor ei tööta alates sealt kus see koodi küsimine algab xp puhul.
      Selline värk, et mu masinas ,,his ati,, kaart ja teeb nii, et kui arvuti üles jookseb siis enne kooditabeli ilmumist jääb ekraan mustaks kuigi diood näitab, et monitor kasutusel samas kui panen monitori järgi arvutile millel ,,geforcee,, kaart käib ilusti

Comment

mine safe modes windowsi ja installi molule draiverid

Comment

enne windowsi bootimist F8 ja sealt "enable vga mode" vms ei aita?

Comment

liiga kõrge resolutsioon/sagedus. Et monitor ennast lõhki ei tõmbaks, siis lülitab ennast välja. Uuri välja, mis resolutsiooni monitor kannatab mis sagedusega ja keera safe mode's või vga mode's alla ja rebuudi.

Comment

Originally posted by edgarv@Jun 29 2005, 19:53
              enne windowsi bootimist F8 ja sealt "enable vga mode" vms ei aita?
              VGA modes saab sisse aga pärast millegi(reso; värvisügavus; Hz) muutmist taas must ekraan

mine safe modes windowsi ja installi molule draiverid
              Tirisin ibm kodukalt driverid ja installisin ära, ikka ei midagi
              ...Viimase sisu läheb liiga tihti ise sassi (koodi bugid?).
              Kas selle vastu ka rohtu leidub?

Comment

probleem lahendatud

Lahendasin ise ära:
                Viga seisnes videokaardi driverites
                Safemodes kõik videokaardi driveritega seonduv maha ja uuesti install tõi pildi ette

Comment

Working...
                X