Teade

Collapse
No announcement yet.

Samsung VP-L630

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

veovõlli mootor

Comment

Capstan motor on see elukas, mis linti edasi/tagasi viib. Ühendatud hoorattaga, mille võllile surub lindi kummirull.
      Võib olla ka nn. direct drive capstan, kus hooratas ise on osa mootorist.
      Kuidas Samsungil ma ei tea.

Comment

jajah. seda arvasin isegi ja kusjuures see mootor töötab , aga tundub et ülimalt liiga kiiresti.vähemalt võrreldes teise kaameraga.

kontroller piiksus ?

Comment

täielik müstika.
          ereda lambi all ilma kassetita läheb vahel isegi tööle nagu kassett olex sees

Comment

njah. mina loobun. nüüd tuli üx käpp ka oma kohalt lahti, sellex et see tagasi saada tulex mehhanism lahti lammutada. asi pole ilmselt vaeva väärt.

on kellelgi ehk tahtmist ja vahendeid ta korda teha ?

Comment

Vanematel samsungidel oli üsna tavaline,et capstan(toonvõlli) mootoril tekkis viga.Seotud on see konstruktsiooni iseärasustega.Nimelt on magneti asemel magnetiline pulber kinni pressitud mingi ainega ja seda katab metalliseeritud kiht.Just see metalliseeritud kiht hakkab kooruma ja kiilub mootori kinni või segab tema tööd.Toonvõlli mootorit saab kontrollida ka näpuga kui sahtel lahti.Toonvõll on ühendatud hammasrihma abil teiste hammasratastega.Kui võlli liigutada näpuga siis peaks see suht vabalt liikuma hakkama ühele poole kuna teisele poole liigutades plokeerib selle kinni parempoolne kasseti alus(pool),millel on pidur peal.Loomulikult on võimalikud ka teised vead selle mootoriga aga väga harva.Ka lintkaablil võib halb kontakt olla.

Comment

mootor töötab ja liigub vabalt kuid ca 10x kiiremini kui peax

Comment

siis pead kontrollima kiiruseandurit.see on selline natuke maki helipeale sarnanev asi.asub kohe hooratta juures.

Comment

kreeklane. kui sul oma kaamera käepärast ,siis proovi kas saad ka ekraani paremal üles nurka veateate
                    c.emg
                    l.emg

proovi ka mis mehhanism teeb kui kassetipesa sulgemis ajal hoiad näitex taskulambi valgust sel ir sensoril.

see kiiruse andur on ka siukse kohapeal et kui sealt kruvid lahti keerata siis ilmselt pool mehhanismi hüppab välja.

võimalik et ta enne kiirust ei hakkagi hindama kui ta kassetti pole saand.
                    a kuna kassetiga ta mul endiselt ei tööta, siis mina ei oska selle kaameraga enam a -d ega o-d peale hakata.

Comment

eks peab siis ta ikkagi käsile võtma,ma nii lootsin, et teed enda oma korda ja mina pääsen seega kergemini.aga see juhtub vist järgmise nädala lõpus.

Comment

Working...
                      X