Teade

Collapse
No announcement yet.

Taas minu Brig 001...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Nii. Sain selle õnnetu lõppvõimu korda.
    Niipalju ainult on, et sellel kanalil bass hooti nõrgeneb, et siis taas tugevneda. Kuid ma vahetan kõik lüüdid ära, mis vahetada annab (ehk siis ka kõigi teiste plaatide lüüdid) ja kui siis see viga ei kao, vajan ehk teie abi.
    Kui ühendada mono/stereo/reevers lüliti juures kanalid monosse (lüliti ise puudub, vajan uut), kaob paremas kanalis heli ära, vasak jääb tööle. Tagasi stereo peale pannes parem kanal hakkab taas häält tegema. Enne seda lülitit on kõrgete filter, too aga seda viga ei mõjuta. Imelik on veel see, et see jama kadus, kui need juhtmed, mis sellest lülitist välja minema peavad, otse ühte sisendpessa jootsin (eelvõimust mööda)-nüüd monosse pannes ei kao heli ühestki kanalist.
    Samuti ei tule eelvõimu ühest kanalist signaal läbi.

    Comment


      #17
      Kontrolli eelvõimendi stabilisaatori trantse KT645B(3tk)-kõigi väljundites peab 36V olema, mitte madalam.
      Kui korras, siis edasi eelvõimendi plaadil vaata selle rikkis kanali trantse:KT3102,KT361 ja KT602(minu võimendil oli just esimene läbi)
      Kindlasti vaheta kõik lüüdid.

      Comment


        #18
        Nii. Eelvõimu rookisin välja, ütleme, ajutiselt. Parema kanali lõppvõimul ja tämbriplokil lüüdid vahetatud. Balansi pote asemele sokutasin ajutiselt Radiotehnika maki nivoopote-no vahet pole, takistus on sel sama. Ja töötab ilusasti. Edasiste katsetuste ajal lasen signaali otse tämbriplokki.

        Aga-bassi ja kõrgete poted tekitavad kruttimisel veidraid häireid. Kõlarites tekib surin, mille sagedus sõltub poteka keeramise kiirusest (astmelised potekad, nojah). Samuti teeb seda, et poteka mingisse teatud asendisse jõudmisel heli natukeseks kaob, et siis sujuvalt taas tagasi tulla.
        See süsteem, mis peaks kõlarid taha lükkama alles mõni sekund peale võimu sisselülitamist, ei tööta.

        Samuti pidin tämbriploki sisendisse 200 mikrofaraadised lüüdid pistma (lihtsalt nii suured olid kohe käepärast), kuna ilma nendeta kippus tahaühendatud CD pleier iseenesest välja lülituma, kui selle lugudeotsimise nuppe käppisin. Kas mingi alalisvoolujama?

        Ja muidugi-kas seda eelvõimu on üldse vaja? Tegelikult on mul teada, et spetsialistid selle eelvõimu kohta just häid sõnu ei ütle... Nii et ilmselt oleks parem kunagi uus eelvõim teha ja sedagi vaid grammari ja mikri pesadele.

        Comment


          #19
          See eelvõimendi ju kahe osaline,jätad siis grammofoni osa alles.

          Millised need poted seal on? kas poted või astmetega lülitid-viimase varjandi korral tuleks need lahti võtta ja kontaktid ära puhastada.
          Mingisugune Spray on kaa olemas krõbisevate potede jaox,kuid pole kasutanud ja ei oska kommenteerida.

          Comment

          Working...
          X