Teade

Collapse
No announcement yet.

JVC A-x400 remont

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    JVC A-x400 remont

    Ressiiver siis töötas ja järgmisel sisselülitamisel enam tööle ei olevat läinud nagu sõber ütles. Vaatasin, et relee ei rakendu ehk siis kaitselülitus peal. Toide korras, aga oleks vaja skeemi asajale.

    #2
    skeemi ei leidnud,aga tal peaks olema lõppaste transistoritel olema.nii et alustusks kontrolli neid.kui on terved,siis toitepinged.
    tegelikult vaatagi kõigepealt kaitsmed üle,kui veab siis on ühes õlas lihtsalt kaitse läbi põlenud.

    Comment


      #3
      Toite kontrollisin üle ja mõlemad õlad võrdsed. Samuti lõputransid kõik 4 tükki korras. Proovisin ilma lõputranssideta, aga ikka relee ei lülitu. Võtsin sisendastme küljest, et võibolla seal viga, aga ikka samamoodi lõpuplaadil kaitselülitus peal ehk siis relee ei lülitu.
      Samuti täheldasin, et sisselülitamisel levelmeetri tuled lähevad põlema, kuid source selectori tuled ei lähe põlema(kuigi enne olid läinud).

      Mida soovitate edasi vaadata

      PS:Peale võrgukaitsme seal rohkem sulakaitsmeid polegi <_<

      Comment


        #4
        mõõda pinget võimendi väljundis,seal peab 0v olema.kui on korras,aga relee ikka ei lüli,siis tuleb kontrollida relee lülitust.
        kui käsi on kindel ja täpselt tead kust ja mida teed,siis võib proovida valjukas lülitada otse võimendi väljundisse.muidugi on soovitav kasutada mingit suvalist valjukat millest kahju pole.see on lihtsalt kontrolliks, et kas helui tuleb läbi.

        Comment


          #5
          Ressiiver siis tagasi enda käes. Sain niipalju teada, et seda kasutati S-90 ja väga suurel võimsusel. Arvatavasti ka rikke põhjustas just see, et kõalrid oli 4 oomised, ressiiveril aga alates 8 oomisest koormusest lubatud. Lõputransid mõõtsin eraldi üle ja kõik oldi korras, aga just see relee ei lülita enam ümber.

          Comment


            #6
            Relee kontaktide mehhaanilisel sulgemisel satub väljundisse alalisvool 47,9V :blink:

            Comment


              #7
              pinge tuleb väljundisse ainult juhul kui lõpud läbi on,või pingest üks pool puudu jääb.siit siis kaks varianti-sa kas ei kontrollinud transistoreid õieti, või ei mõõtnud siis pinget õieti.

              Comment

              Working...
              X