Teade

Collapse
No announcement yet.

Vajan abi Playstation 2 laseri teemal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

siis vist mehaanikas asi pole,üks võimalus on,et laseri fookus on nõrk.aga see viga tähendab laseri vahetust.
    kui raha on siis telli uus laser-see peaks ikkagi KHS-400B olema(enne kui tellima hakkad,kontrolli).kuluks rehkenda 1000-
    tellida saad serigo oü

Comment

raha pole probleem antud seisus... otsin lihtsalt kohta kus asi ära teha, kuna laserite kättesaadavus tundub probleem olevat.

Comment

küsi serigost.
        teine laserivariant peaks olema SANYO HD-7,selle analoog peaks olema KHS-400C

Comment

uurisin veel seda laseri tüübi asja... niipalju kui ma aru saan on siis nelja tüüpi olemas v???

huvitav on see et piltide järgi vaadates sellelt lehelt

http://www.neoasic.com/accessories.htm

on minu laser Type R (KHS-400R) ja HD 7 markeering on üldse teisel tüübil...kuid minu laserile on samuti laseri vasakule küljele kirjutatud HD7. Pildi järgi aga täpselt samasugune nagu Type R (KHS-400R).

selle lehe järgi on mul ka see KHS400R(seal klapib konsooli seeria SCPH 30004R kah

http://www.smartoys.be/catalog/product_inf...d/2000020000187

Comment

Tegu siis tõesti KHS-400R laseriga. Nüüd vaja ainult see saada

Comment

need lasrid peaksid olema kõik sarnased,erinevuseks on ühenduskaabli laius.nii et ostmisel pead seda hoolega vaatama.

Comment

njah...serigos pole ja ilmselt sel AASTAL nagu nad väidavad ei tule :blink:

Comment

tallinnas on selline koht nagu sony-center.osasi neil müüa ei meeldi,aga laseri vahetavad nad sul küll ära.

Comment

kas ka sel juhul kui kast on moditud???? olen kuulnud et see neile ei meeldi <_<

Comment

sul on pandud `chip` vahele? siis võib olla kogu kurja juur temas.seda on olnud.
                      mis puutub aga sony-centrisse,siis neile ei meeldi kui sa sellise konsooliga garantiiremonti tuled.

Comment

aga kas see on võimalik et alguses mängib aga pärast ei mängi ja tegemist on chipi veaga. Imelik oleks kui chip ju väsiks niimoodi. Aga seda enam on ilmselt vaja kedagi kes siis ütleks mis mul seal viga on. Ma ei tea isegi mis chip seal on kahjuks. Netist olen ka lugenud ikka nii mõnestki kohast aga chipi viga pole küll üles kerkind.

Sony centriga on siis nii et kui garantiisse lähed ei taheta aga kui niisama siis võetakse jah. Siis on vist kindel et minu rahakott seda välja ei kannata&#33;

Comment

millist plaati kasutad?kui piraati,siis proovi vahelduseks ehtsat.ja vaata,kas muutus midagi või ei.
                          kuidas ta tavalist CD mängib?

Comment

mnjah.... proovisin nii praegu. Esiteks panin Def Jam(NY) koopia sisse. Esimese hooga luges laitmatult. Sain mingi 10min mängida hakkas plaati jooksutama(spinnis maha hoo ja siis jälle peale) Lõpuks laadis ühte matši juba pea 5 min siis panin kinni. Siis proovisin CD mänge. Tony hawk töötas ilusti, resident evil ja prince of persia kah. Siis panin Burnout 3 peale(DVD). Jooksis ilusti. Siis mõtsin et panen muusika ja kommentaarid ka peale(need võtsin enne maha kuna koos nendega mäng ei jooksnud) Aga oh üllatust. 20 min mängisin aga jookseb perfektselt. Ühesõnaga mina ei saa enam üldse aru mis toimub. Orikaid pole hetkel proovida(laenus).

Comment

ära sa laseri vahetusega kiirusta,vahest on siiski tegemist chip`i veaga.
                              ei oska kohe öeldagi,et kuidas teda kontrollida.tõenäoliselt tuleb ta kuidagi ajutiselt välja lülitada. PS1 oli asi lihtne,seal oli neli otsa.PS2 chip`i ei ole näinud,nii et ei tea,kuidas seal asi tehtud on.

Comment

siis ei juhtu ilmselt enne midagi kui olen aparaadi tallinna saatnud kus üks teadjamees mul ta üle vaatab. Siis saab vähemalt teada mis värk on ja mis tegema peab. Eks annan teada mis toimub

Comment

Working...
                                X